City Pirates

City Pirates 1- 3 Hades Hasselt

City Pirates verloor afgelopen zondag met 1-3 van Hades Hasselt.

Onze Pirates begonnen slap aan de partij en na 3 minuten kwam Hades op 0-1 via een owngoal van Truyzelaere. Na het openingskwartier schoten we wakker en dreigden we met enkele schoten en een mooie kopkans voor Ibou. Echter, scoren lukte niet.

Na de rust maakten we meteen dezelfde fout als in de eerste helft. Slap uit de kleedkamer kregen we na 3 minuten de 0-2 binnen via Marijn Convents. City Pirates bleef drukken en dit loonde: 10 minuten na de 0-2 werd het 1-2 via Ibou! De Piraten begonnen risico’s te nemen en in minuut 78 werd dit afgestraft: Convents maakte zijn 2de van de avond: 1-3. Meteen ook de eindstand.

Zaterdag 12 februari nemen we het op tegen Lyra-Lierse.

***

Na het gelijkspel op het veld van Diegem Sport nemen onze Pirates het komende zondag op tegen Hades Hasselt. Hasselt staat momenteel 14des in het klassement met 4 punten minder dan City Pirates. Ze hebben ook een wedstrijd minder gespeeld.

Piraten op post!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!