City Pirates Antwerpen

Dames winnen met 6-4!

Onze eerste ploeg dames won afgelopen zaterdag met 6-4 van Volh Wintam.

De Piraten begonnen sterk en kwamen op 1-0 via Lafahmi Roumaysae in minuut 7. Nog geen 10 minuten later kwam Wintam op gelijke hoogte. Stephanie De Cauwer scoorde de 1-1. Op het halfuur kwam City Pirates terug op voorsprong. Het werd 2-1 via kapitein Shanti Jones. Echter, ook nu weer konden onze dames niet lang genieten van de voorsprong. Een minuut later scoorde namelijk Smet Morgan de 2-2. Toch gingen onze dames met een voorsprong gaan rusten. Wederom Lafahmi Roumaysae scoorde 3-2!

In de 2de helft was het even schrikken toen Wintam in minuut 53 en 55 scoorde. Erop en erover via respectievelijk Smel en De Cauwer: 3-4! Toen vonden onze Pirates het welletjes: via Jones (64), Van Bunderen (72) en Bachar (79) werd het 6-4!

Zo starten onze dames met een 6 op 6!

Vrijdag 11 februari spelen ze op het veld van Noorse.

1 gedachte over “Dames winnen met 6-4!”

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!