Onze Trotse partners

Modero is al jarenlang trouwe en structurele partner van City Pirates. Als vooruitstrevend en toonaangevend gerechtsdeurwaarderskantoor wil Modero betaalconflicten oplossen en voorkomen met oog voor alle betrokkenen. We zetten alles op alles om een kostenexplosie te vermijden en communiceren in begrijpbare taal. In alles wat we doen, staat de menselijke kant van ons beroep centraal. Bij Modero geloven we strek in het verhaal van City Pirates. We herkennen ons helemaal in haar missie: kansen geven en competenties aanleren zodat mensen sterker worden.

Marc Rombouts is niet alleen een ex-speler van onze eerste ploeg; hij is ook één van de hoofdpartners die ons project al jaar en dag steunen.

Marc Rombouts – HEAVY

“Het is de godverdomse plicht van elke ondernemer
om iets terug te geven aan de maatschappij”

Jef de Wit – Cronos

”Het is me te doen om de initiatief an sich, niet om de return.”

Opgericht in 1991 is De Cronos Groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 7000 medewerkers. Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe.

Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met De Cronos Groep IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.

DP World is de toonaangevende leverancier van slimme logistieke oplossingen die de handelsstroom over de hele wereld mogelijk maken.

Zij zijn al enkele jaren partner van City Pirates, en steunen meer specifiek onze meisjeswerking!

SD Worx steunt City Pirates: “Een investering in de toekomst”

SD Worx ondersteunt City Pirates financieel, en dat doet de toonaangevende hr-speler niet zomaar. “We investeren in de werkgevers en medewerkers van morgen.”

SD Worx: “Investeren in City Pirates is investeren in de toekomst”

SD Worx biedt wereldwijd diensten op het gebied van payroll, hr, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. En dat levert indrukwekkende cijfers op: vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine ondernemingen op zijn decennialange ervaring. De organisatie kan daarvoor rekenen op 4.150 medewerkers, actief in 10 landen.

Centraal in de visie staat het proactief inspelen op brede maatschappelijke uitdagingen. Ook de steun aan City Pirates kadert daarin. “Zo dragen we namelijk actief bij aan de ontwikkeling van de talenten en skills van jongeren”, vertelt Anne-Marie Cootjans, Chief Corporate Services Officer bij SD Worx. “En zij vormen de medewerkers en werkgevers van morgen. Hen vandaag ruggensteunen, komt op termijn de Belgische economie ten goede.”

Maar SD Worx kijkt verder dan de zakelijke return. Anne-Marie Cootjans: “Mede dankzij onze steun bereikt City Pirates niet alleen meer dan 1.000 jongeren, maar ook hun directe omgeving. De maatschappelijke impact is kortom overweldigend. We zijn we dan ook bijzonder trots dat we dit unieke initiatief ondersteunen.”

SDM-Valorum begeleidt ondernemers in de verschillende stadia van hun ondernemerschap. We zijn gespecialiseerd in aankoop- en verkoopbemiddeling. Voor ondernemers die hun privévermogen nu al veilig willen stellen, hebben we een unieke oplossing in de markt gezet, “het Smart-Deal concept”. Ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, of toch al een deel van hun vermogen willen veiligstellen, begeleiden we volledig op maat.

We zijn gelokaliseerd in Antwerpen en kennen dus ook de sociale problematiek waarop City Pirates een antwoord tracht te bieden. Uit sociale bewogenheid wensten we dit project te steunen zodat zij de jongeren verder volledig op maat kunnen begeleiden.

 

SDM-VALORUM begeleidt ondernemers in de verschillende stadia van hun ondernemerschap. SDM is gespecialiseerd in aankoop- en verkoopbemiddeling van bedrijven.

Het ‘Smart deal concept’ werd door SDM Advisory ontwikkeld om ondernemers te helpen hun vermogen in evenwicht te brengen. Gemiddeld betekent de waarde van een onderneming 80 % van het familiekapitaal, deze niet logische verhouding is ronduit ongezond. Via het Smart-Deal-Concept realiseren we de transitie van een risicovolle Ondernemer naar een Ondernemer-Investeerder met een degelijk gespreide portefeuille, zonder evenwel zijn ondernemerschap te ondermijnen.

 

Uit sociale bewogenheid wenst SDM-Valorum het project van de City Pirates blijvend te ondersteunen. Als Antwerpse onderneming begrijpen we als geen ander de sociale problematiek waarop antwoord dient geboden te worden.

‘it’s not all about money!’

City Pirates partner

Van Wellen Storage : “City Pirates zijn de stad !”

Al drie generaties lang bouwt de familie Van Wellen aan hun aanbod van gebouwen en dit voor verkoop & verhuur. Wat begon als bouwgroep Aannemingen Van Wellen NV groeide uit tot Van Wellen Storage NV, gespecialiseerd in logistieke dienstverlening in de Haven van Antwerpen en ontwikkeling van uitdagende en vernieuwende residentiele concepten.

Al meer dan 75 jaar geeft de familie Van Wellen meer vorm aan stad en haven door haar projecten. Door deze permanente dialoog met de stad en haar bewoners is de familie Van Wellen zich enorm bewust van het belang van projecten zoals de City Pirates want mocht u er nog aan twijfelen : de Pirates zijn de stad !

Leren als team er voor te gaan, doorbijten als het moeilijk gaat en gewoon samen een fantastische tijd beleven zijn cruciaal voor onze jeugd en dus voor onze toekomst. Niet verwonderlijk dat de maatschappelijke impact van de City Pirates zo overweldigend is. We zijn we dan ook bijzonder trots dat we dit initiatief mogen steunen

City Pirates partner
City Pirates partner
City Pirates partner
City Pirates partner
City Pirates partner

Dunamis forwarding and consulting is op 1 Juli 2015 opgericht door Dirk Ophalfens. Wij zijn een expeditiekantoor, gespecialiseerd in de export van voedingsproducten. Met onze team doen we er alles aan om te zorgen dat onze klanten hun goederen op de juiste plaats en op het juiste moment krijgen. Dit doen we ondanks de onzekerheden in de wereld, want wij geloven in “endless possibilities”.

Tevens sponseren wij Mercyships .

City Pirates speelt een belangrijke rol in het leven van onze jongeren en dit lijkt ons de ideale club om partner van te worden.

Met 400.000 enthousiaste vennoten zijn we de grootste
en warmste coöperatie van het land. Samen geraken we
verder, beleven we meer en investeren we beter:
in initiatieven die (het) goed doen en mensen verbinden,
in projecten die opbrengen voor ons allemaal.
Samen hebben we ’t goed voor elkaar.

0

Aantal leden

0

Aantal vrijwilligers

0

Wachtlijst

0

Jeugdactiviteiten 2022

©2021 City Pirates

Privacy Policy

 

Digitale samenwerking metCity Pirates partner

 
error: Content is protected !!