Voetballen bij City Pirates?

Ben jij of is uw zoon of dochter een potentiële piraat?

Competitie voetbal

City Pirates biedt competitief niveau op 5 locaties: Merksem, Linkeroever, Luchtbal, Deurne en Dam. De precieze locaties vindt u hier. Voetballen kan bij ons vanaf de leeftijd van 5 jaar.

Voor het gewestelijk voetbal (2x trainen) wordt er lidgeld van 225 euro per seizoen (inclusief kledingpakket van 75 euro) gevraagd.
De onderbouw reeksen (U6-U9) te Merksem betalen 350 euro met een kledingpakket van 120 euro.
De IP reeksen (3 x trainen) te Merksem betalen 400 euro waarvan 120 euro kledingpakket.

Voor het competitievoetbal werken we met een wachtlijst. U kan zich registreren via volgende link: Wachtlijst City Pirates. Wanneer we weet hebben hoeveel plaatsjes er zijn voor het volgend seizoen contacteren we de jongeren op de wachtlijst voor een test/kennismakingstraining.

Meisjesvoetbal

Ook meisjes zijn echte Piraten! Op Luchtbal hebben we vier jeugdploegen: U16, 13, 11 en U9, en 2 damesploegen: Dames Recreatief & Eerste Ploeg Dames Provinciaal. Op Dam spelen elk weekend een 15tal meisjes zaalvoetbal, en op Linkeroever zetten we de eerste stappen in een meisjeswerking.

We zetten ook sterk in op het promoten van meisjesvoetbal via open trainingen, Futbalista en het Disney Project.

Alle informatie over meisjesvoetbal vindt u hier: Meisjeswerking City Pirates

Recreatief voetbal

Naast competitievoetbal bieden we bij City Pirates ook recreatief voetbal aan. We willen namelijk zoveel mogelijk jongeren de kans geven om te voetballen. Hierbij wordt er enkel getraind: er vinden dus geen wedstrijden plaats in het weekend. Recreatief voetbal bieden we aan in Merksem, Linkeroever, Dam, Deurne en Luchtbal. in Dam gaat het bovendien ook over zaalvoetbal. Er wordt wekelijks getraind op woensdag van september tot eind mei, met uitzondering van de schoolvakanties.

Interesse? Stuur een mailtje naar één van de volgende emailadressen (volgens locatie).

Merksem 6-12 jaar Woensdag 14u-15u30 80 euro/seizoen vanstaayrusbach@telenet.be
Linkeroever 6-12 jaar Woensdag 14u-15u30 70 euro/seizoen kabwe.kazadi@citypirates.be
Luchtbal 6-15 jaar woensdag 13u30-15u 70 euro/seizoen yassine.almarchohi@citypirates.be
Dam (zaal/veld) 6-12 jaar 60 euro/seizoen  (1u trainen)

100 euro/seizoen (2u trainen)

joppe.viaene@citypirates.be
Deurne 6-15 jaar woensdag 15u-16u30 70 euro/seizoen junior.conteh@citypirates.be

Inschrijvingsprocedure

Wanneer na een test of kennismaking inschrijven mogelijk is, zal er gevraagd worden om een inschrijvingsblad of inschrijvingsform in te vullen. De aansluiting bij de bond, de betaling van het lidgeld en het passen van de kledij/doorgeven van de maten gebeurt daarna. De jongere of de ouders worden vervolgens door de trainer of coördinator gecontacteerd op vlak van de trainingen.

City Pirates: Much more than football

City Pirates is veel meer dan voetbal. Over onze maatschappelijke werking kan u alles hier lezen: Sociale werking City Pirates

Vragen of opmerkingen?

Indien er vragen of opmerkingen zijn, kan u een vraag stellen via onze Contactpagina.