Jeugdorganigram

De laatste seizoenen neemt de club grote stappen. In 2020 behaalden we 4 sterren na een succesvolle audit. We willen graag doorgaan op dit elan, en de nodige stappen zetten om enerzijds de doorstroming richting de eerste ploeg mogelijk te maken, en anderzijds een mooi niveau van voetbal en organisatie op al onze sites te laten zien. Met meer dan 1500 voetballende leden, willen we verder jongeren de kans geven zich te laten ontwikkelen op sportief en persoonlijk vlak. 

 
Zowel doorstroming op vlak van jonge spelers naar onze eerste ploeg, als doorstroming in ons organigram. Om dit te realiseren hebben we onze sportief organigram hertekend. Bart Schenck heeft sportief de touwtjes in handen. Hij wordt bijgestaan door teamleader Jeugd Paul Baetens, die voltijds in dienst is. Paul is de verbindingspersoon binnen de club tussen de verschillende sites en ademt de City Pirates filosofie. Met teamleader doorstroming Philip Van Dooren, die tevens onze sportief manager is, zorgen we voor een structuur waarbij doorstroming van jeugd naar A-kern zo optimaal mogelijk moet kunnen verlopen. Als GC kunnen we rekenen op Ronny Van Kets. Ronny die al decenia lang bij de club is! Onze medische cel is vernieuwd met Christophe Simon, hoofd secretariaat betreft Martine De Roy en als ombudsman hebben we Rachid Gloub die tevens het tuchtcomité leidt. 
 
Te Merksem werken we met 4 visietrainers. Zij staan in om de visie van de club door te dragen naar de trainers en de spelers. Het gaat hierbij om de waarden van de club en groei op vlak van speler en mens. Mohamed Talal is Visietrainer onderbouw. Kurt Goyvaerts neemt de middenbouw voor zijn rekening en Noumâne Louali is onze visietrainer bovenbouw. Onze talentengroep is onze postformatie groep, waarbij de betere spelers van de U16, U17 en U19 samenspelen en samen kunnen doorgroeien richting nationale reserven en eerste ploeg. Hierbij speelt Micky Wuyts als visietrainer U19 IP/NR een belangrijke rol. Als hoofd player development neemt Serge Flumens de individuele begeleiding en vorming van de potentials en talentengroep op zich. Hij wordt hierbij bijgestaan door Malvin Tambe. Qua fysieke begeleiding doen we beroep op Athlete ID, en op Brahim El Baroudi in de middenbouw.  
City Pirates is actief in verschillende wijken en het is belangrijk dat we op de verschillende sites goed samenwerken. De visietrainers per site hebben hier een belangrijke rol in. Joeri Breugelmans is de verantwoordelijke voor Bouckenborgh, Farid Kourrich voor Linkeroever midden- en onderbouw,  David Iboma is op Linkeroever visietrainer bovenbouw en te Luchtbal nemen Chakir Mazrourh en Ilias Kamel het visietrainerschap op zich voor de jongens en Auwenie Tshilomba voor de meisjes. Voor Dam zijn Patrick De Groof en Youssef Zaroual de visietrainers. De scouting over de verschillende sites heen en daarbuiten ligt in handen van Thomas Premereur.  Rachid Gloub zal als ombudsman een luisterend oor zijn voor zij die het wensen.


Binnen de club worden er 2 sportieve cellen georganiseerd. 
– Sportieve cel Doorstroming met de TVJO, teamleader jeugd, teamleader doorstroming, Player Development, visietrainer onderbouw, visietrainer middenbouw, visietrainer bovenbouw, visietrainer NR/U19 IP en hoofd scouting, en eventueel ombudsman, hoofd secretariaat, GC en medische cel

– sportieve cel sites: TVJO, teamleader jeugd, visietrainers van Linkeroever, Luchtbal, Bouckenborgh en Dam

Volgende Wedstrijd

MATCHDAY

CITY PIRATES VS KSK LONDERZEEL

Zondag 5 mei om 15:00

Onze Trotse Partners

0

Aantal leden

0

Aantal vrijwilligers

0

Wachtlijst

0

Jeugdactiviteiten 2022

©2021 City Pirates

Privacy Policy

 

Digitale samenwerking metCity Pirates partner

 
error: Content is protected !!