Jeugdorganigram

Sinds het seizoen 2021-2022 hebben we een nieuwe structuur.

Vorig jaar werd er knap werk geleverd met onder meer een succesvolle audit en met trainers en een sportieve structuur die qua flexibiliteit werden getest door de telkens veranderende Coronamaatregelen. We kijken met trotsheid terug op de werking onder leiding van Patrick Lockefeer, maar we kijken ook vooruit naar de toekomst. Doorstroming staat hierbij centraal.
 
Zowel doorstroming op vlak van jonge spelers naar onze eerste ploeg, als doorstroming in ons organigram. Om dit te realiseren hebben we onze sportief organigram hertekend. Philip Van Dooren wordt onze directeur jeugdopleiding. Als Directeur jeugdopleiding houdt hij de vinger aan de pols omtrent de strategische beslissingen op vlak van jeugd en staat hij dicht bij de jeugdwerking om jongeren te laten doorstromen naar de eerste ploeg. De TVJO positie wordt een duo rol, waarbij Patrick Lockefeer en Paul Baetens de handen in elkaar slaan. Patrick verzorgt meer de administratieve kant, Paul het sportieve, organisatorische en communicatieve.  Beiden kunnen rekenen op de hulp van onze gerechtigd correspondent Ronny Van Kets.
 
Te Merksem werken we vanaf volgend seizoen met 4 visietrainers. Zij staan in om de visie van de club door te dragen naar de trainers en de spelers. Het gaat hierbij om de waarden van de club en groei op vlak van speler en mens. Patrick Lockefeer wordt Visietrainer onderbouw. Hij zal hierbij meteen ook Kevin Lepage (trainer onderbouw) mee opleiden tot deze functie. Bart Schenck, trainer bij U13 IP, wordt onze visietrainer middenbouw, en Serge Flumens onze visietrainer bovenbouw. Postformatie wordt vanaf volgend seizoen geïntegreerd in de U19 IP groep. Zij vormen de talentengroep waar spelers van U16, U17 en U19 samenspelen en samen kunnen doorgroeien richting nationale reserven en eerste ploeg. Hierbij zal Micky Wuyts als visietrainer U19 IP/NR een belangrijke rol spelen. Als hoofd player development zal Serge Flumens de individuele begeleiding en vorming van de spelers op zich nemen. Hij wordt hierbij onder meer bij gestaan door Stefan Delalieux (trainer U19 IP) en Kwame Duwe (fysieke begeleiding).
 
City Pirates is actief in verschillende wijken en het is belangrijk dat we op de verschillende sites goed samenwerken. De coördinatoren per site hebben hier een belangrijke rol in. Carl Nagels is de verantwoordelijke voor Bouckenborgh, Carl De Wilde voor Linkeroever, Patrick Lockefeer wordt TVJO te Tor Deurne Pirates en te Luchtbal nemen Alae en Hachim Amraoui de rol op zich. Beide stromen door uit onze trainersgilde. Voor Dam en onze meisjes zijn we nog op zoek naar de geschikte persoon. De scouting over de verschillende sites heen en daarbuiten ligt in handen van Micky Wuyts. Martine De Roy neemt de administratie op zich met onder meer Pro Soccer Data en Rachid Gloub zal als ombudsman een luisterend oor zijn voor zij die het wensen.
City Pirates Antwerpen

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Onze Trotse Partners

0

Aantal leden

0

Aantal vrijwilligers

0

Wachtlijst

0

Jeugdactiviteiten 2021

©2021 City Pirates

Privacy Policy

 

Digitale samenwerking metCity Pirates partner

 

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners