The Comeback

The Comeback winkel is een initiatief van City Pirates om Antwerpse jongeren voordelig te voorzien van school- en sportmateriaal. We willen een weggeef-/tweedehandswinkel creëren waar iedereen welkom is, en we op vlak van materiele en andere vragen het verschil kunnen maken.

We merken dat steeds meer jongeren moeilijk school- en sportmateriaal/sportkledij kunnen aanschaffen. Dit zorgt ervoor dat ze moeilijker kunnen scoren op school, of op het veld. We wensen dan ook graag school- en sportmateriaal in te zamelen om het weg te geven, of aan lage prijs te verkopen aan jongeren Antwerpen. Help onze winkel door materiaal te verzamelen en binnen te brengen, en zo actief een impact te hebben op de school- en sportcarrière van kinderen en jongeren.

Welk schoolmateriaal kan je doneren?

Welk sportmateriaal kan je doneren?

Hoe breng ik materiaal binnen?

Stap 1: Controleer het materiaal

Controleer het materiaal op schade en breng het reeds gewassen binnen.
Ben je niet zeker of iets nog in een goede staat is om binnen te brengen? Stel jezelf de vraag of je het zelf nog zou gebruiken. 
Toch nog niet zeker? contacteer ons dan gerust! 

Stap 2: Kies je inzamelpunt en breng je materiaal binnen

Ons vaste collectiepunt

Voor het schenken van materiaal kan je altijd terecht in de winkel op de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Dit kan elke zondag tussen 12u-14u

Onze reizende collectiebox

We hebben ook een flexibele collectiebox die we tijdelijk bij sportlocaties of partnerbedrijven plaatsen. Momenteel wordt een grote inzamelactie georganiseerd door DEME, waarvoor dank!

Onze trouwe partners

Steun The Comeback winkel op een andere manier

Maak een donatie

Toch geen school- of sportmateriaal in goede staat dat je zelf niet meer gebruikt? Met een financiële donatie help je ons ook enorm. 

Word vrijwilliger

Steek je graag de handen uit de mouwen in de winkel? 
Kom ons team versterken door een mailtje te sturen naar de winkelverantwoordelijke.

error: Content is protected !!