sociale werking

City Pirates Antwerpen

City Pirates  is een voetbalclub met een groot hart. Naast voetbal is het sociaal engagement een even belangrijke pijler. Via een laagdrempelige werking en interculturele dialoog willen we voetbal toegankelijk maken voor iedereen. De club vormt een sociaal platform waar ouders, kinderen, jongeren en vrijwilligers samenwerken aan een betere stad. Via een competitieve en recreatieve opleiding krijgt elke speler de kans zich te ontwikkelen als voetballer. Een kwalitatieve voetbalopleiding betekent bij ons aandacht voor voeding, krachttraining en medische opvolging. Het aanleren van sportieve vaardigheden gaat hand in hand met het ontwikkelen van sociale vaardigheden. De club draagt respect, gelijkwaardigheid en kwaliteit hoog in het vaandel en verwacht wederzijds engagement.

City Pirates is bovendien een echte ‘wereldclub’: de club telt meer dan 1300 jeugdspelers met meer dan 100 verschillende nationaliteiten. City Pirates gelooft een plaats te zijn waar sociale cohesie vorm krijgt. De club is een mini-samenleving waar kinderen en ouders in een veilige context hun grenzen verleggen.

Onze missie: Via voetbal willen wij alle Antwerpse kinderen en jongeren kansen geven en competenties aanleren met aandacht voor gelijkwaardigheid, respect en engagement, met het oog op een stabiele en evenwichtige toekomst.

We investeren in de generaties van morgen: de toekomstige leiders, werknemers en klanten!
Draag je graag je steentje bij?

Dit sociaal engagement komt tot uiting via huisbezoeken, schoolbezoeken, huiswerkbegeleiding, bezoeken aan bejaardentehuizen, toeleiding naar (studenten)werk, pleintjeswerking, piratenkampen…

Once A Pirate Always a Pirate

Club NXT & City Pirates werken samen

reportage sportweekend

karrewiet: burgerschapprijs 2018

city pirates @ gouden schoen

Onze Trotse Partners

0

Aantal leden

0

Aantal vrijwilligers

0

Wachtlijst

0

Jeugdactiviteiten 2021

©2021 City Pirates

Privacy Policy

 

Digitale samenwerking metCity Pirates partner

 
error: Content is protected !!