Meisjeswerking City Pirates

Onze meisjeswerking is enorm belangrijk in het kader van ons maatschappelijk project. Deze kadert in een driehoek van sportieve – educatieve en persoonlijke ontwikkeling van onze piraten. Sinds 2019 hadden we in de persoon van Mohamed Barrie een social coach die specifiek in staat voor deze meisjeswerking. Hij werd in augustus 2021 opgevolgd door Chloë Deira. City Pirates had reeds een recreatieve dameswerking, maar nu werd er geïnvesteerd in een meisjeswerking. Startende met enkele recreatieve trainingen op de pleintjes en op City Pirates Luchtbal kregen de meisjes de smaak te pakken. Momenteel zijn er 3 competitieve meisjes ploegen te CP Luchtbal, een meisjes/dames zaalvoetbal werking te CP Dam en treedt een eerste ploeg Dames aan te 4de provinciale. De werking is groeiende. 

De afgelopen vier jaar hebben we ondermeer in samenwerking met Voetbal Vlaanderen heel wat projecten opgestart rond de meisjeswerking.

Heb je interesse om aan te sluiten bij onze meisjeswerking? Contacteer dan Chloë Deira via chloe.deira@citypirates.be

Futbalista

Via Futbalista gaan we reeds 3 jaar langs bij scholen om in de speeltijd meisjes te laten proeven van voetbal. Vrijwilligers geven de trainingen en de meisjes worden uitgenodigd om ook recreatief of competitief aan te sluiten bij City Pirates

UEFA Playmakers Disney project

In dit programma, aangeboden door UEFA en Disney, kunnen meisjes uit heel Europa hun eerste stappen op het voetbalterrein zetten aan de hand van de magische wereld van de Disney verhalen. Geïnspireerd door deze verhalen worden de trainingen voor meisjes van 5 tot 8 jaar aan de hand van een leuke en spannende storytelling gebracht. Het project is meteen het tweede grote pan-Europese grassroots voetbalprogramma voor meisjes die willen voetballen. City Pirates is één van de 20 Belgische ploegen die meedoet aan het project. Het seizoen 2020-2021 vormt hierbij de 2de jaargang.

Futbalista - Footfestival

Op zondag 25 april konden 30 meisjes tussen 6 en 12 jaar onder een stralende zon genieten van het Footfestival. Aan de hand van leuke trainingen kon er worden geproefd van het voetbal. Na het footfestival kon elk meisjes nog genieten van een maand gratis training.

Shoot For Dreams

Shoot for Dreams is een Europees uitwisselingsproject voor onze meisjes. Je leest er alles hier over:

Fare Network

In samenwerking met Fighting against racism Europe organiseerden we in 2020 verschillende activiteiten met onze meisjes.
Zo kregen ze een “ken je rechten” workshop en konden ze hun sportheldinnen verkiezen. De wandeling en ontmoeting hebben we nog even moeten uitstellen wegens Corona.

Onze Trotse Partners

0

Aantal leden

0

Aantal vrijwilligers

0

Wachtlijst

0

Jeugdactiviteiten 2022

©2021 City Pirates

Privacy Policy

 

Digitale samenwerking metCity Pirates partner

 
error: Content is protected !!