Reserven winnen inhaalwedstrijd

Nationale reserven : Nog eens gewonnen !!

Maandagavond , tijd om de uitgestelde thuiswedstrijd tegen Nijlen te spelen . Met een onuitgegeven selectie voor dit seizoen . Niet dat we de gebruikelijke reservenploeg oud kunnen noemen maar nu kozen we onvoorwaardelijk voor de jeugd . Met negen spelers in de basis van de U19 starten we de wedstrijd . Aan enthousiasme geen gebrek , nu dit nog omzetten in voetballend vermogen . Deze jongens waren ook bereid om hun truitje voor elkaar nat te maken . Tot het half uur spreken we over een gelijkopgaande wedstrijd maar wij zijn toch iets scherper . Aziz knalt op de paal en we drukken Nijlen op hun helft maar scoren in de eerste helft is er niet bij .

In de tweede helft domineren we nog meer , Nijlen moet het spel ondergaan en komt aan geen enkele mogelijkheid om te scoren . Wij wel , met nog een twintigtal minuten op het bord worden enkele pogingen afgeweerd maar uiteindelijk vindt Musa toch een gaatje en wordt het 1 – 0 . Nijlen reageert en dat geeft ons de mogelijkheid om regelmatig gevaarlijk uit te breken . Op één van die counters wordt Aziz onderuit gehaald in de zestien . Strafschop !! Een ongeschreven voetbalwet zegt echter dat de man waarop de fout werd begaan de penalty niet mag nemen . Aziz doet het toch en helaas voor ons heeft die wet gelijk want de doelman van Nijlen kiest de juiste hoek . Dus blijft de teller staan op 1 – 0 , maar ruimschoots verdiend 

City Pirates : Zeno Engelborghs , Musa Kamara , Levi Ryckaert , Fahd Sakande ,Yassine Abdelmaki (65′ Fathi Mokthari) , Aziz Kamara , Paulin Mbala , Matthias Keuppens (71’Papa Sylla ) , Wout Muyllaert , Elia Van Beeck (58′ Jorn De Coster), Gabriel Vumi Waya -Waya (58′ Benton De Maeyer )

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners