Reserven winnen inhaalwedstrijd

Nationale reserven : Nog eens gewonnen !!

Maandagavond , tijd om de uitgestelde thuiswedstrijd tegen Nijlen te spelen . Met een onuitgegeven selectie voor dit seizoen . Niet dat we de gebruikelijke reservenploeg oud kunnen noemen maar nu kozen we onvoorwaardelijk voor de jeugd . Met negen spelers in de basis van de U19 starten we de wedstrijd . Aan enthousiasme geen gebrek , nu dit nog omzetten in voetballend vermogen . Deze jongens waren ook bereid om hun truitje voor elkaar nat te maken . Tot het half uur spreken we over een gelijkopgaande wedstrijd maar wij zijn toch iets scherper . Aziz knalt op de paal en we drukken Nijlen op hun helft maar scoren in de eerste helft is er niet bij .

In de tweede helft domineren we nog meer , Nijlen moet het spel ondergaan en komt aan geen enkele mogelijkheid om te scoren . Wij wel , met nog een twintigtal minuten op het bord worden enkele pogingen afgeweerd maar uiteindelijk vindt Musa toch een gaatje en wordt het 1 – 0 . Nijlen reageert en dat geeft ons de mogelijkheid om regelmatig gevaarlijk uit te breken . Op één van die counters wordt Aziz onderuit gehaald in de zestien . Strafschop !! Een ongeschreven voetbalwet zegt echter dat de man waarop de fout werd begaan de penalty niet mag nemen . Aziz doet het toch en helaas voor ons heeft die wet gelijk want de doelman van Nijlen kiest de juiste hoek . Dus blijft de teller staan op 1 – 0 , maar ruimschoots verdiend

City Pirates : Zeno Engelborghs , Musa Kamara , Levi Ryckaert , Fahd Sakande ,Yassine Abdelmaki (65′ Fathi Mokthari) , Aziz Kamara , Paulin Mbala , Matthias Keuppens (71’Papa Sylla ) , Wout Muyllaert , Elia Van Beeck (58′ Jorn De Coster), Gabriel Vumi Waya -Waya (58′ Benton De Maeyer )