City Pirates

Communicatie

We wensen even te reageren op de feiten van gisteren.

Gisteren was er een toernooi te Jef Mermansstadion, georganiseerd door een externe partij. Na afloop van het toernooi, dat voor de rest vlekkeloos verliep, kregen 2 spelers van dezelfde ploeg, die de zuipbeker hadden gewonnen, het met elkaar aan de stok. Ze werden gevraagd de accommodatie te verlaten. Op de parking kregen ze wederom ruzie en de politie moest tussen beide komen. Ze werden beiden bestuurlijk aangehouden.

We betreuren de feiten en zullen intern bekijken of we onze accommodatie nog ter beschikking stellen aan derden.
We betreuren dat de eenzijdige verslaggeving, nog maar eens, ons werk alleen maar bemoeilijkt.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!