Nog 683 euro! Laatste dag om te doneren

Jong En Zot is de opvolger van Rode Neuzendag en ook City Pirates is één van de goedgekeurde projecten. We wensen 12.500 euro bij elkaar te krijgen, JEZ verdubbelt het ingezamelde bedrag! We zoeken nog 300 donateurs die 40 euro wensen te doneren, meer mag altijd 😉

Concreet zetten we graag de werking van onze River Side Studio in de kijker. Met muziek zeten we net zoals bij voetbal een laagdrempelig bindmiddel in om de connectie te maken met jongeren. We voorzien heel wat workshops in de studio en gaan ook aan de slag in gesloten en halfopen instellingen.

Zo slagen we erin om op een doeltreffende manier jongeren te begeleiden en te versterken op basis van hun passie voor muziek.

Wil je ons steunen?

Wil je doneren met een fiscaal attest? Doneer dan via onze donatiepagina: https://www.citypirates.be/donaties/

Doneren kan ook via de JEZ pagina: https://actie.jezofficial.be/nl-NL/city-pirates-foundation (geen fiscaal attest).

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!