4-2!

City Pirates won met 4-2 van Beerschot B en springt over Lebbeke naar plaats 14 in het klassement.

Met de komst van Beerschot B kwam de laatste in de stand op bezoek. Beerschot nam de laatste weken punten, dus waren ze niet te onderschatten. Na 2 minuten scoorde El Mokadem van dichtbij de 1-0. Een voorsprong die we niet lang vasthielden: Rocha Torres profiteerde van twijfel bij Verbist en maakte de 1-1. 10 minuten later stonden we terug op voorsprong via Borges. Een voorsprong waarmee we leken te gaan rusten tot 2 minuten voor rust Okyere de 2-2 maakte.

Na de rust gingen de Piraten vol voor de drie punten, maar moest het ook opletten op de counter. Verbist redde een poging knap. Okyere kreeg halverwege de 2de helft rechtstreeks rood. Tegen tien man werd het eenrichtingsvoetbal, maar moesten we wachten op Omeruo die in minuut 79 een voorzet aan de 2de paal binnenwerkte. Een verdiende voorsprong die door Somers via een kopbal op corner 2 minuten later werd verdubbeld: 4-2!

City Pirates wint, Turnhout won met 4-2 van Belisia en Lebbeke speelde gelijk tegen Hades. Om 15u speelt Pepingen-Halle nog tegen Berchem Sport. Onderaan blijft alles dicht bij elkaar staan.

Volgend weekend wordt er niet gevoetbald bij de eerste ploeg. Op 16 april gaan we op bezoek bij Diegem Sport.

error: Content is protected !!