City Pirates B verliest met 4-6

In de laatste wedstrijd die onze 4de provincialer te Merksem speelde, kwam Mariaburg op bezoek. Onze eerste ploeg die bestaat uit uitsluitend jeugdspelers verhuist volgend seizoen naar City Pirates Linkeroever.

De Pirates verloren de laatste wedstrijd met 4-6.

De wedstrijd begon nochtans goed. Jesse Manu scoorde na 5 minuten reeds de 1-0. In minuut 19 was het Van Deuren die voor de gelijkmaker zorgde: 1-1. Echter, nog geen minuut later scoorde Manu al de 2-1. De Piraten terug op voorsprong. Excelsior Mariaburg liet zich niet kennen en begon door te duwen. In minuut 25 en 31 scoorde Koeken de 2-2 en 2-3 en 4 minuten voor rusten scoorde Daemen vanop de stip de 2-4.

De Piraten hadden dus werk op te knappen in de 2de helft. In minuut 58 scoorde Tapsoba de aansluitingstreffer. City Pirates moest risico’s nemen en Dingenen profiteerde: 3-5. Toch bleven de Pirates ervoor gaan en Manu scoorde zijn 3de van de avond 4-5 in minuut 88. Een sprookje zat er niet meer in want Van Gestel zette in minuut 90 de eindstand op het bord: 4-6!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!