Nationale reserven verliezen van Betekom

Nationale reserven : De ene week is de andere niet !!

Voor de tweede keer op rij een thuiswedstrijd , ditmaal tegen subtopper Betekom. Vorige thuismatch , een scheidsrechter en twee grensrechters . Deze week geen officiële scheidsrechter , uiteindelijk was Stefan bereid om de wedstrijd te leiden . Geen makkelijke opdracht maar hij heeft het er meer dan behoorlijk van af gebracht .

Respect , man . Na vijf minuten komen we op voorsprong als Mohamed vanop links Fathi vindt . 1 – 0 . Onze vreugde is van korte duur , één minuut later komen de bezoekers op gelijke hoogte . 1 – 1. De bezoekers komen nog aan enkele mogelijkheden maar Tim staat enkele keren op de juiste plaats . De druk wordt echter groter en na 25 minuten wordt het 1 – 2 voor Betekom . Net voor het rustsignaal , vrije trap voor ons en Benton knikt de gelijkmaker binnen . 2 – 2. Betekom gaat toch nog rusten met een 2 – 3 voorsprong na een aarzeling achteraan .

De tweede helft proberen we de bakens te verzetten , maar dat lukt niet echt . Slechts een keer komen we dicht bij de gelijkmaker , de poging van Benton belandt op de dwarsligger .Met nog twintig minuten te spelen neemt Betekom nog meer afstand , het wordt 2 – 4 . Kwalitatief zijn ze niet veel beter dan wij maar de ploeggeest staat wel op een veel hoger niveau dan dat van ons . Om het nog wat pijnlijker te maken wordt het in de slotminuten nog 2 – 5 . Nog twee wedstrijden te gaan en dit ietwat teleurstellende seizoen van de beloften zit erop . 

City Pirates : Tim Muyllaert , Jay Van Der Jonckheyd , Levi Ryckaert (65′ Kemuel Lumbala), Amin Charif , Musa Kamara , Nathan Piedfort , Jorn De Coster , Marouane Ajouaou (46 ‘ Badr Mehdi), Fathi Mokhtari(46’Erwin Miguel) , Mohamed Bouyonassen 

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners