Nationale reserven verliezen van Betekom

Nationale reserven : De ene week is de andere niet !!

Voor de tweede keer op rij een thuiswedstrijd , ditmaal tegen subtopper Betekom. Vorige thuismatch , een scheidsrechter en twee grensrechters . Deze week geen officiële scheidsrechter , uiteindelijk was Stefan bereid om de wedstrijd te leiden . Geen makkelijke opdracht maar hij heeft het er meer dan behoorlijk van af gebracht .

Respect , man . Na vijf minuten komen we op voorsprong als Mohamed vanop links Fathi vindt . 1 – 0 . Onze vreugde is van korte duur , één minuut later komen de bezoekers op gelijke hoogte . 1 – 1. De bezoekers komen nog aan enkele mogelijkheden maar Tim staat enkele keren op de juiste plaats . De druk wordt echter groter en na 25 minuten wordt het 1 – 2 voor Betekom . Net voor het rustsignaal , vrije trap voor ons en Benton knikt de gelijkmaker binnen . 2 – 2. Betekom gaat toch nog rusten met een 2 – 3 voorsprong na een aarzeling achteraan .

De tweede helft proberen we de bakens te verzetten , maar dat lukt niet echt . Slechts een keer komen we dicht bij de gelijkmaker , de poging van Benton belandt op de dwarsligger .Met nog twintig minuten te spelen neemt Betekom nog meer afstand , het wordt 2 – 4 . Kwalitatief zijn ze niet veel beter dan wij maar de ploeggeest staat wel op een veel hoger niveau dan dat van ons . Om het nog wat pijnlijker te maken wordt het in de slotminuten nog 2 – 5 . Nog twee wedstrijden te gaan en dit ietwat teleurstellende seizoen van de beloften zit erop . 

City Pirates : Tim Muyllaert , Jay Van Der Jonckheyd , Levi Ryckaert (65′ Kemuel Lumbala), Amin Charif , Musa Kamara , Nathan Piedfort , Jorn De Coster , Marouane Ajouaou (46 ‘ Badr Mehdi), Fathi Mokhtari(46’Erwin Miguel) , Mohamed Bouyonassen 

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!