Reserven winnen met 4-3!

Nationale reserven : Verdiende zege !!

Het was precies weeral even geleden dat we nog eens mochten sjotten . Onze tegenstander van vanavond was Londerzeel , een goeie middenmoter , terwijl wij enigzins onderaan te vinden zijn . We stonden weer met een superjonge selectie aan de aftrap , aan enthousiasme geen gebrek . We gooien vanaf het begin de beuk erin en dat heeft ook resultaat . Gabriel Vumi brengt met een splijtende pas Houssain alleen voor de keeper en brengt ons op 1 – 0 . We zijn amper vier minuten bezig . Londerzeel reageert en we krijgen een evenwichtige partij , zelfs zodanig evenwichtig dat na een aarzeling in onze defensie het 1 – 1 wordt . Daar blijft het niet bij , de roodblauwen maken het ons lastig met voorzetten vanop de flank en met corners . Op één van die hoekschoppen komen ze op voorsprong 1 – 2. Dan is het weer aan ons om te reageren en net voor de rust komen we via Houssain op een gelijke stand . 2 – 2 .

We zijn vastbesloten om de drie punten thuis te houden en na vijf minuten onderschept Tibo een aanval , passt op Benton , die op zijn beurt weer Houssain vindt en de 3 – 2 voorsprong is een feit . Onze vreugde is van korte duur want nauwelijks twee minuten later hangen de bordjes weer gelijk . 3 – 3 . Naarmate de tweede helft vordert zien we wel dat we conditioneel de betere zijn . Londerzeel moet de wet van de sterkste ondergaan en we krijgen enkele goede mogelijkheden maar de afwerking is er nog niet bij . Daar moeten we op wachten tot de 77ste minuut , na een razendsnelle counter zet Yassine ons weer op voorsprong . 4 – 3. Londerzeel zet nog een slotoffensief in en het wordt op deze koude avond nog enkele keren warm voor onze goal maar we houden door de inzet van de ganse ploeg stand . Veel goals gezien maar verdiend gewonnen .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Tibo Aerts , Levi Ryckaert , Amin Charif ,Benton De Maeyer(75′ Fahd Sakande) , Musa Kamara(70′ Nathan Piedfort) , Gabriel Karijodikromo (46′ Papa Sylla ) , Houssain Zayoun , Gabriel Vumi Waya -Waya , Yassine Abdelmaki , Mohamed Benssalam

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners