City Pirates Antwerpen

City Pirates wint met 1-0!

City Pirates heeft de thuiswedstrijd tegen Bocholt met 1-0 gewonnen. In een evenwichtige partij kon een vlot voetballend City Pirates de drie punten thuis houden door een doelpunt van Siebens in de eerste helft!

***

Nu zaterdag nemen de Piraten het op tegen de wolven! In de eerste wedstrijd van de terugronde ontvangen we Bocholt VV, nummer 6 in de stand. In de heenronde verloren we met 1-0 na een doelpunt in het slot.

Tijd voor revanche.

Geniet voor de wedstrijd van een diner in het piratennest, of van de kerstdrink: cava- en jeneverbar!

Let wel: De wedstrijd start om 19u en niet om 20u!

City Pirates Antwerpen
City Pirates Antwerpen

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!