Nationale reserven houden de leider in bedwang!

De laatste wedstrijd van de heenronde bracht ons naar Olympia Wijgmaal . Tevens de leider in onze reeks , bovendien met een verbluffend doelsaldo . Maar zoals alle wedstrijden begint ook deze met een 0 – 0 stand . Ze grijpen ons direct bij de keel en het is alle hens aan dek om niet overrompeld te worden . Dat wordt hier blijkbaar een zware avond , ze houden het spel goed breed en hun voorzetten van op de flanken zorgen voor enkele hete standjes voor onze goal . Zijn ze te fel gestart in de bedoeling om het snel af te maken ? Na een twintigtal minuten gaat hun offensief wat liggen en we komen er ongeschonden uit . Af en toe prikken we tegen en in de 23ste minuut knalt Musa tegen de paal , deze waarschuwing komt aan bij de thuisploeg en we zien een gelijkopgaande wedstrijd . Musa , hij weer , kan enkele minuten voor de rust alleen op de doelman af maar maakt de verkeerde keuze zodat we gaan rusten met een 0 – 0 stand .

Tijdens de rust worden onze jongens nog eens extra bijgestuurd door onze coaches , in positie blijven , de flankvoorzetten eruit halen , enz…

We beginnen alvast met heel veel goeie moed aan de tweede helft en je kan niet meer zien welke ploeg eerste staat . We zijn nauwelijks zes minuten bezig en het wordt heel stil in het stadion , behalve aan de piratenkant , Benton schiet vanop afstand de 0 – 1 binnen.Wijgmaal moet reageren en geeft daardoor ruimte weg . We benutten die zo goed dat we in de 63ste minuut razendsnel counteren en Loukili is goed gevolgd en we verdubbelen onze voorsprong . 0 – 2 . De stadionklok kan vanaf dan niet snel genoeg gaan . Beide ploegen krijgen nog mogelijkheden maar worden niet benut . Met nog tien minuten op de klok start Wijgmaal een alles of niets slotoffensief , en dat loont want op vijf minuten van het slot scoren ze nog tweemaal . Eindresultaat 2 – 2 .Bijzonder jammer maar we hebben een goede wedstrijd gespeeld en dat geeft hoop voor de terugronde die vrijdag start met een uitwedstrijd in Eppegem .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Musa Kamara , Mohamed Loukili (80′ Houssain Zayoun), Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd , Amin Charif , Jorn De Coster , Benton De Maeyer , Gabriel Karijodikromo(60′ Mathias Keuppens) ,Jandilan Balop(77′ Erwin Miguel) , Fathi Mokhtari

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!