City Pirates Antwerpen

City Pirates Dames winnen met 2-6

Onze City Pirates Dames wonnen met 2-6 op het veld van Lint. De wedstrijd begon goed voor onze Pirates. Na een kwartier scoorde Zeryouh Souhaila de 0-1. Middenveldster Jemiline N’dri wou de wedstrijd meer in evenwicht brengen en pakte 2x geel in 3 minuten. Onze dames moesten met 10 verder. Niet getreurd, want Momina en Zina Bachar zorgden snel voor de geruststellende 0-3 voorsprong. Evi Peeters milderde tot 1-3 in minuut 37. Ruststand 1-3.

In de 2de helft verdedigden onze dames de voorsprong, maar in minuut 61 maakte Stela Maktovic er 2-3 van. Een spannend slot dreigde, maar Roumaysae Lafahmi besloot te vlammen en maakte een zuivere hattrick in het slotkwartier. Eindstand 2-6!

Knappe overwinning van onze Dames!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!