City Pirates

City Pirates verliest met 1-2 van Londerzeel

De Piraten verdienden meer, maar blijven met lege handen achter.
Met de komst van Londerzeel kwam het nummer 3 uit de competitie op bezoek, en werd het meteen ook een weerzien met onze ex-keeper Stefan Roef. City Pirates en Londerzeel bleven in evenwicht in de eerste helft. Beide keepers kwamen verschillende keren tussen bij kansen aan beide kanten.

In de 2de helft kwam Londerzeel al snel op voorsprong. De 0-1 was het signaal om nog meer druk te zetten. Het werd beloond met de 1-1 van Borges. Een gelijkspel ging billijk geweest zijn, maar in het slot maakte Londerzeel er nog 1-2 van. Een bal werd niet goed weggewerkt en aan de 2de paal scoorden ze.

Zo verliezen onze Pirates jammerlijk na een sterke wedstrijd. Volgende zondag spelen we op Cappellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!