City Pirates

Hades Hasselt 3-3 City Pirates

Onze Piraten komen terug naar Antwerpen met een punt.

City Pirates kwam in Hasselt reeds na 8 minuten op voorsprong. Het werd 0-1 via Dani wilms. De voorsprong werd een kwartier later verdubbeld door Ibou. Sterke start van de Piraten dus, maar Hades liet zich ook gelden. Vanratingen scoorde de aansluitingstreffer in minuut 36. 1-2 werd ook de ruststand.

Snel na de rust scoorde Emanoel Borges de 1-3. City Pirates trachtte de drie punten te behouden, maar met doelpunten van Paumen en wederom Vanratingen kwam Hades toch op gelijke hoogte. In de laatste 20 minuten van de wedstrijd kregen beide ploegen nog kansen, maar het bleef 3-3.

***

Komende zaterdag gaan onze Pirates op bezoek bij Hades Hasselt. Hades is de competitie gestart met 8 op 12, en bekleedt hiermee een gedeelde vijfde plaats. De wedstrijd begint reeds om 18u30!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!