Nationale Reserven verliezen op Nijlen

Nationale reserven : Verlies op Nijlen !!

Na onze uitgestelde thuiswedstrijd tegen Berchem moesten we op verplaatsing naar Nijlen . Op zoek naar onze eerste overwinning in de vernieuwde en knappe accommodatie van Nijlen , dat was ons doel . Vanaf het wedstrijdbegin is het duidelijk dat wij de betere technische ploeg zijn en de thuisploeg meer van het harde fysieke spel houdt . We ontwikkelen onmiddellijk druk maar die is vrij steriel , de laatste beslissende pass staat niet op punt . Nijlen countert wanneer het kan en gelukkig staat er een attente Jelle tussen de palen om onheil te vermijden . Iets dat we vroeger ook al zagen is dat we een deel van onze mogelijkheden verliezen als we tegenover een hard spelende ploeg staan . Het wordt nog erger op vijf minuten van de rust als Nijlen op voorsprong komt . 1 – 0 . Net voor het rustsignaal hebben we de mogelijkheid om gelijk te komen maar de thuisdoelman redt de knal van Kenneth .

We hopen op beterschap in de tweede helft en dat gebeurt in de 65ste minuut . Een vrije trap wordt aan de tweede paal binnen gekopt door Jay . 1 – 1. Dat geeft weer hoop , die echter snel voorbij is . Vijf minuten later komt Nijlen weer op voorsprong . 2 – 1.  Nog twintig minuten om deze situatie recht te zetten . We proberen het maar veel overtuiging zit er niet meer in . Tien minuten voor het einde wordt de pil nog bitterder . 3 – 1. Nijlen houdt de punten thuis en dat is niet verwonderlijk want wij speelden een slappe partij . We kunnen ons herpakken , nu vrijdag thuis tegen Houtvenne .

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker (75′ Yens Verheyen ) , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jolan Truyzelaere (46′ Jay Van Der Jonckheyd ), Jorn De Coster , Amin Charif , Keith Groeneveld (46’Renzo Bosmans) , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Kenneth Ugoh , Fathi Mokthari 

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!