Nationale Reserven verliezen op Nijlen

Nationale reserven : Verlies op Nijlen !!

Na onze uitgestelde thuiswedstrijd tegen Berchem moesten we op verplaatsing naar Nijlen . Op zoek naar onze eerste overwinning in de vernieuwde en knappe accommodatie van Nijlen , dat was ons doel . Vanaf het wedstrijdbegin is het duidelijk dat wij de betere technische ploeg zijn en de thuisploeg meer van het harde fysieke spel houdt . We ontwikkelen onmiddellijk druk maar die is vrij steriel , de laatste beslissende pass staat niet op punt . Nijlen countert wanneer het kan en gelukkig staat er een attente Jelle tussen de palen om onheil te vermijden . Iets dat we vroeger ook al zagen is dat we een deel van onze mogelijkheden verliezen als we tegenover een hard spelende ploeg staan . Het wordt nog erger op vijf minuten van de rust als Nijlen op voorsprong komt . 1 – 0 . Net voor het rustsignaal hebben we de mogelijkheid om gelijk te komen maar de thuisdoelman redt de knal van Kenneth .

We hopen op beterschap in de tweede helft en dat gebeurt in de 65ste minuut . Een vrije trap wordt aan de tweede paal binnen gekopt door Jay . 1 – 1. Dat geeft weer hoop , die echter snel voorbij is . Vijf minuten later komt Nijlen weer op voorsprong . 2 – 1.  Nog twintig minuten om deze situatie recht te zetten . We proberen het maar veel overtuiging zit er niet meer in . Tien minuten voor het einde wordt de pil nog bitterder . 3 – 1. Nijlen houdt de punten thuis en dat is niet verwonderlijk want wij speelden een slappe partij . We kunnen ons herpakken , nu vrijdag thuis tegen Houtvenne .

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker (75′ Yens Verheyen ) , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jolan Truyzelaere (46′ Jay Van Der Jonckheyd ), Jorn De Coster , Amin Charif , Keith Groeneveld (46’Renzo Bosmans) , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Kenneth Ugoh , Fathi Mokthari 

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Op vrijdagavond 17 juni gaat het Piratentornooi door te Jef Mermansstadion. Schrijf je in voor …

Onze recreatieve damesploeg zoekt nog wat extra speelsters. Ze trainen 1 keer in de week …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners