1-0

City Pirates start het seizoen met een 1-0 nederlaag op het veld van Bocholt.

Bocholt is een vaste klant in de hoge regionen van 2de amateurklasse. De Limburgers namen dan ook het initiatief tijdens de wedstrijd, maar konden niet tot uitgespeelde kansen komen. City Pirates loerde op de counter en tijdens het derde kwartier van de eerste helft werd bij één van deze counters onze doorgebroken Piraat afgestopt: rood en Bocholt nog 53 minuten met 10 man.

City Pirates bleef vanuit de organisatie spelen en kon zichzelf tijdens de 2de helft belonen, maar een wenkende kans werd geen doelpunt. Aan de andere kant van het veld scoorde de ingevallen Shema de 1-0.

Een zwaar verdict voor de strijdende Piraten.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Heur-Tongeren.

PIRATEN OP POST

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!