Jeugd

Nationale Reserven starten matig

Onze Nationale Reserven zijn hun competitie gestart tegen Eppegem.
Ook dit seizoen kunnen we weer rekenen op afgevaardigde Leo voor de verslagen, waarvoor dank!

Nationale reserven : Matig seizoensbegin !!

 

De oefencampagne achter de rug en ook dat …… ( iedereen weet waar over het gaat ) dat minder aanwezig is opent een nieuw seizoen . Nieuwe trainer en enkele nieuwe gezichten en dezelfde afgevaardigde gaan de piratenbeloften door het nieuwe seizoen moeten loodsen . Voor onze eerste wedstrijd waren we gastheer voor Eppegem .

De studieronde zoals dat heet ,geeft een gelijk opgaand spelbeeld . Echter na een kwartier kantelt het spel meer in ons voordeel . Toch is het wachten tot de 25ste minuut vooraleer we op voorsprong komen . Ibou wordt in de zestien onderuit geschoffeld , hij zet de toegekende penalty zelf om . 1 – 0 . We gaan nu verder op ons elan , iets voorbij het half uur brengt Loukili de bal voor en Amin tikt aan de tweede paal binnen . 2 -0 . Eppegem probeert te reageren maar verder dan een paar afstandsschoten komen ze niet . Tijd om te rusten .

 

Als de tweede helft start krijgen we een ander Eppegem op het veld , veel agressiever , in de goede zin van het woord . Ze zetten ons onmiddellijk onder druk en we krijgen het moeilijker om de bal in de ploeg te houden . Een degelijke aanval opzetten zit er ook nauwelijks in . Hun aanvalsdrift wordt beloond met de aansluitingstreffer in de 55ste minuut . 2 – 1. Alle hens aan dek nu want de Eppegemse storm gaat nog niet liggen , we moeten met man en macht verdedigen . Dat verdedigen van de voorsprong lukt tot vijf minuten voor tijd . 2 – 2 . We blijven uiteindelijk met lege handen achter , in de slotminuut wordt slecht uit verdedigen afgestraft met een derde treffer voor Eppegem . 2 – 3 . Volgende wedstrijd , nu vrijdag op het veld van Diegem .

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Musa Kamara , Mohamed Loukili , Jason Punt , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Amin Charif , Ibou Sawaneh , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Mergim Behxheti , Paulin Mbala

 

 

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*