Nationale Reserven starten matig

Onze Nationale Reserven zijn hun competitie gestart tegen Eppegem.
Ook dit seizoen kunnen we weer rekenen op afgevaardigde Leo voor de verslagen, waarvoor dank!

Nationale reserven : Matig seizoensbegin !!

 

De oefencampagne achter de rug en ook dat …… ( iedereen weet waar over het gaat ) dat minder aanwezig is opent een nieuw seizoen . Nieuwe trainer en enkele nieuwe gezichten en dezelfde afgevaardigde gaan de piratenbeloften door het nieuwe seizoen moeten loodsen . Voor onze eerste wedstrijd waren we gastheer voor Eppegem .

De studieronde zoals dat heet ,geeft een gelijk opgaand spelbeeld . Echter na een kwartier kantelt het spel meer in ons voordeel . Toch is het wachten tot de 25ste minuut vooraleer we op voorsprong komen . Ibou wordt in de zestien onderuit geschoffeld , hij zet de toegekende penalty zelf om . 1 – 0 . We gaan nu verder op ons elan , iets voorbij het half uur brengt Loukili de bal voor en Amin tikt aan de tweede paal binnen . 2 -0 . Eppegem probeert te reageren maar verder dan een paar afstandsschoten komen ze niet . Tijd om te rusten .

 

Als de tweede helft start krijgen we een ander Eppegem op het veld , veel agressiever , in de goede zin van het woord . Ze zetten ons onmiddellijk onder druk en we krijgen het moeilijker om de bal in de ploeg te houden . Een degelijke aanval opzetten zit er ook nauwelijks in . Hun aanvalsdrift wordt beloond met de aansluitingstreffer in de 55ste minuut . 2 – 1. Alle hens aan dek nu want de Eppegemse storm gaat nog niet liggen , we moeten met man en macht verdedigen . Dat verdedigen van de voorsprong lukt tot vijf minuten voor tijd . 2 – 2 . We blijven uiteindelijk met lege handen achter , in de slotminuut wordt slecht uit verdedigen afgestraft met een derde treffer voor Eppegem . 2 – 3 . Volgende wedstrijd , nu vrijdag op het veld van Diegem .

 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Musa Kamara , Mohamed Loukili , Jason Punt , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Amin Charif , Ibou Sawaneh , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Mergim Behxheti , Paulin Mbala

 

 

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!