Word nu scheidsrechter

WORD NU SCHEIDSRECHTER!

Hou je van voetbal? Hou je ervan om beslissingen te nemen? Beschik je over tal van leiderskwaliteiten? En zoek je engagement in een functie met verantwoordelijkheden? Aarzel dan niet langer! Word scheidsrechter, want zonder scheidsrechters, geen voetbal!

HOE KAN JE SCHEIDSRECHTER WORDEN?

BEN JE OUDER DAN 15 JAAR?

Dan kan je één van onze scheidsrechtersopleidingen volgen die in alle provincies wordt georganiseerd. De cursus bestaat uit een theoretisch en een praktisch deel, waarbij je wordt begeleid door een opleider. Vervolmakingscursussen houden je op de hoogte van de laatste wijzigingen aan de spelregels.

Ook voor meisjes!

Om de dynamiek en de groeiende evolutie in het vrouwenvoetbal te kunnen blijven volgen, hebben we nood aan meer vrouwelijke scheidsrechters. Hou je van voetbal, dan is dit zeker iets voor jou!

Bekijk locaties & data!

BEN JE JONGER DAN 15 JAAR?

Geen probleem! Proef al eens van de arbitrage als clubscheidsrechter in een Referee Youth Academy. Neem contact op met een club die over een Referee Ambassador beschikt. Hij schat je mogelijkheden in en volgt je op tijdens je wedstrijden bij U7-U13. Daarna ben je klaar om officieel aan de slag te gaan na het behalen van je diploma op de ééndagscursus Rin1D (Ref in 1 Dag).

Speel je al voetbal? Ook geen enkel probleem, je kan het voetballen en het arbitreren combineren dankzij de scheidsrechterscategorie H.

Lees meer over de Referee Ambassador

Lees meer over de Referee Academy

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!