Ik mis voetbal

“Ik mis voetbal” Anass Azdad

Dag Piraten, we zijn benieuwd naar jullie leven in de Covid-19 periode. Vandaag beginnen we met 1 van onze spelers op City Pirates Luchtbal, Anass Azdad die jullie meer zal vertellen wat voor impact dat Corona op hem heeft. Beste, Mijn naam is Anass Azdad, ik ben een speler van City Pirates. Ik wil mijn ervaring delen hoe hard ik voetbal mis en hoe ik een uitweg daarin heb gevonden naar mijn behoeftes om toch bezig te zijn met een bal. Zoals jullie weten mogen spelers van U14 tot en met U21 door de corona epidemie geen voetbal meer spelen. En dat vind ik jammer, ik speel zelf namelijk bij U21 en ik mis de sfeer erg hard. Ik heb ook gemerkt dat ik veel voldoening heb gekregen via de trainingen die ik kreeg. Sinds kleins af aan zag ik voetbal als een ander wereld die ik kan betreden wanneer ik wil. Door de corona epidemie dacht ik dat ik de voetbalwereld niet meer kon betreden. Maar ik heb gelukkig een uitweg daarin gevonden naar mijn verlangens. Ik ben begonnen training te geven aan academie op City Luchtbal. Ik doe dit al een tijdje en dat heeft me een enorme boost gegeven van motivatie. Ik vind het prachtig om te zien hoe de kinderen zich amuseren tijdens de trainingen. En dat heeft en zal me blijven motiveren om door te gaan in de voetbalwereld. De corona epidemie heeft me niet alleen in mijn voetbalwereld geraakt maar vooral ook in mijn dagelijkse leven. Het voelt alsof ik een beperking heb gekregen. Je kant niet met je vrienden ergens iets gaan drinken of naar een pleintje en daar lekker gaan voetballen. Wat vooral moeilijk voor mij is is mijn schoolleven. Ik heb het gevoel dat ik niks bij leer met de live lessen. Het lijkt ook dat we met de dag steeds meer corona maatregelen krijgen. Maar we moeten blijven doorgaan en proberen om het besten der uit te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Op vrijdagavond 17 juni gaat het Piratentornooi door te Jef Mermansstadion. Schrijf je in voor …

Onze recreatieve damesploeg zoekt nog wat extra speelsters. Ze trainen 1 keer in de week …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners