Workshop van Latifa!

Enkele maanden terug mochten de Piraten genieten van een workshop van Latifa. Zij heeft vanuit haar onderneming Defactum een workshop aangeboden aan City Pirates over identiteit. Deze workshop ging over jezelf ontdekken, wie je bent als persoon, en hoe je ageert in een groep. Waarom kan ik beter met sommige mensen werken en moeizamer met andere? Ook ging het om communicatie aanpassen op vlak van coach en speler of speler met speler. De juiste manier van communiceren, wat super belangrijk is om vertrouwen te creëren. De Piraten vonden dat interessant, dankjewel Latifa! Dit is een workshop van Latifa. Zij heeft vanuit haar onderneming Defactum een workshop aangeboden aan City Pirates over identiteit. Deze workshop ging meer om jezelf te ontdekken om wie je bent in een groep. Waarom kan ik beter met sommige mensen werken en sommigen niet? Ook ging het om communicaties aanpassen op vlak van coach en speler of speler met speler. Wat super belangrijk is om vertrouwen te creëren. De Piraten vonden dat interessant, dankjewel Latifa!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!