Club Brugge Skill Games bij City Pirates!

Heb jij altijd al willen weten hoe snel je bent, hoe goed je kunt dribbelen of hoe goed je kunt schieten? In het voorjaar organiseert Club Brugge de Skill Games voor jongens en meiden van 6 tot 15 jaar oud. Versla jij de techniek en word jij de nieuwe Skill Games Kampioen? Doe dan mee op woensdag 10 juli 2024 van 09.00 tot 16.00 uur bij City Pirates in Merksem. Wil jouw kind zich uitleven tijdens deze actieve voetbaldag? Dan is dit de perfecte gelegenheid! De Club Brugge Skill Games zijn gericht op het testen van jouw voetbalvaardigheden door middel van technologie, terwijl ze tegelijkertijd plezier hebben en nieuwe vrienden maken tijdens de schoolvakantie. Je kan je hier aanmelden.

Over de Club Brugge Skill Games

Een team van enthousiaste en ervaren trainers zorgt ervoor dat je kind(eren) op een veilige en verantwoorde manier kan leren en groeien als voetballer. Wij bieden uitdagende oefeningen waar jouw voetbalskills worden gemeten, zodat jij kunt laten zien hoe goed je kunt voetballen! Daarnaast hebben wij een gevarieerd programma met zowel trainingen, spelletjes en andere leuke activiteiten. Voor elk kind wordt het een onvergetelijk Soccer Camp!

De Club Brugge Skill Games zijn geschikt voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar en iedereen kan meedoen. De trainers zorgen ervoor dat iedereen in een leuke groep zit en nieuwe voetbal skills leren. Ook rondom het veldprogramma zijn er gezellige activiteiten en unieke Club Brugge (voetbal)belevingen.

Wat kunnen deelnemers aan de Club Brugge Skill Games verwachten?

– 6 unieke Club Brugge Skill Games op het veld
– Inclusief Club Brugge Skill Games tenue
– Lunch, tussendoortjes en drinken
– Club Brugge Skill Games certificaat
– Professionele begeleiding voor de kinderen

Deelname aan de Club Brugge Skill Games bedraagt € 89,-. Ga snel naar www.clubbrugge.be/skillgames voor meer informatie of om je zoon/dochter in te schrijven.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!