EurOpinion

Op 31/01/2024 mocht City Pirates een bezoekje brengen bij het Europese parlement tijdens het EurOpinion event. Hanat, Choice en onze collega Leander vertegenwoordigen ons.

Wat vonden Hanat en Choice ervan?

Choice Izekor:
Ik vond het een zeer leerzame ervaring. Als je daar eenmaal bent, besef je echt dat de stem van jongeren niet alleen telt, maar ook een grote kracht heeft. We zijn namelijk de derde grootste groep die mag stemmen. Alle jongeren die met volle moed hun mening gaven en de confrontatie aandurfden bij onderwerpen waarin ze geïnteresseerd waren, tonen dat de jeugd blijft evolueren en zich echt inzet om verandering te brengen in de structuur die we nu de Europese Commissie noemen. Ik voel me zeer vereerd om bij de EurOpinion te mogen zijn en deel uit te maken van deze denkende jongeren. Dit laat zien dat wij daadwerkelijk de toekomst zijn en dat de toekomst er mooi uitziet.

Hanat:
Boeiende dag in het Europees Parlement! Ik heb deelgenomen aan debatten over cruciale kwesties zoals klimaat, conflicten, gendergelijkheid, migratie, racisme en de aanstaande verkiezingen van 2024. Het is inspirerend om betrokken te zijn bij discussies die de toekomst van Europa vormgeven. Zeker, een woord van dank aan City Pirates voor deze kans om deel te nemen aan het Europees Parlement. Het is geweldig dat organisaties mogelijkheden bieden voor betrokkenheid bij belangrijke maatschappelijke kwesties. Bedankt, Leander Verbeeck.

Vergeet niet te stemmen op 09 juni 2024!💙💛

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!