Throwback Burgerschapsprijs Michel

Throwback tijd!


Michel Pradolini. Voormalig chef-kok. Bedrijfsleider. Vader. Maar vooral onze voorzitter.
Piraat in hart en nieren. Erkenning zal hij nooit zelf opzoeken, en daarom verdiende hij in 2018 des te meer de Burgerschapsprijs van de stichting P&V.
Een jaarlijkse prijs voor zij die zich inzetten voor een open, democratische en tolerante samenleving en de strijd tegen de verdeeldheid, de vervreemding en de individualisering ervan. Een beschrijving die Michel op het lijf geschreven staat met o.a. de oprichting en uitbouw van ons sociaal project en voetbalclub, maar ook zijn maritiem cateringbedrijf en internationale koksschool in de Filipijnen.

De sleutel tot het succes? 
“Stop met bepamperen en geef mensen vertrouwen. Die levensfilosofie vraagt niet veel inspanning. Uiteindelijk draait het om warmte en authenticiteit. Die jongeren komen vriendschap, een knuffel of een schouderklop tekort.”

Merci Kapitein! 💛💙

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!