Winst voor dames & City Pirates B

City Pirates Dames & City Pirates B wonnen hun wedstrijden dit weekend!

Onze damesploeg nam het dit weekend op tegen Ik Dien B. Onze Piraten wonnen met 2-0 door 2 doelpunten van Hafsa El Achkar! We staan momenteel 11des. Na de winterstop nemen we het op 5 januari op tegen en in KFC Broechem A.

City Pirates B ging op bezoek bij Wijnegem VC B. Na 25 minuten bracht Michel Bakanga de Piraten op voorsprong: 0-1. Bachir Fall zorgde 6 minuten later voor de verdubbeling van de score. 0-2 werd ook de ruststand.

Toen de kapitein van Wijnegem een kwartier in de tweede helft vanop de stip de aansluitingstreffer maakte, kon het terug spannend worden, maar in het absolute slot van de wedstrijd nam Bachir Fall met zijn tweede doelpunt alle twijfels weg. 1-3.
Na de winterstop spelen onze Pirates op 13/1 thuis tegen Tubantia Borgerhout.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!