Winst voor City Pirates B, verlies voor City Pirates A en dames

City Pirates verliest met 0-2 van Hades. Emile Caubergs scoorde 2x in de tweede helft. We wensen de speler van Hades die afgevoerd werd met de ambulance een spoedig herstel toe.

City Pirates B won met 2-3 op het veld van Zwijndrecht B. In het beginkwartier vielen er drie doelpunten. De 1-0 via milan VAn Havenbergh. Mehdi Benaden scoorde de gelijkmaker en 7 minuten later zorgde Imad Rahmouni voor de 1-2. Op het halfuur zorgde Ilyas Maguo voor de 2-2. Alles te herdoen voor de Pirates.

Het was Hussein Bilal Mohammed die kort na rust de 2-3 maakte. De Pirates hielden de voorsprong vast en nemen zo 9 op 9.

Onze damesploeg verloor met 4-8 van Sgravenwezel Schilde. Vooral Ginger Enthoven was een gesel voor onze Pirates. Ze scoorde 4 keer. De andere goals werden gemaakt door Saeys, Pollak en De Vleeschouwer.
Aan de kant van de Pirates scoorden Mia Lenaerts, Edith Itsatsa Monga Liwulu, Maroua El Hamouti en Hafsa El Achkar.

***

Na de verloren wedstrijd tegen Houtvenne neemt onze eerste ploeg heren het dit weekend op tegen Hades Hasselt .

Na het krijgen van twee forfaits bij de vorige 2 wedstrijden kunnen onze dames nu wel terug aan de slag. Zij zullen het opnemen tegen SK Gravenwezel-schilde. De wedstrijd zal plaatsvinden op City Pirates Luchtbal op vrijdag 20 oktober om 20:00 uur.

City Pirates B won vorig weekend met 2-1 tegen K. Wijnegem V.C. B Nu zondag spelen ze om 15u op het veld van Verbroedering Zwijndrecht. Zwijndrecht B staat momenteel op de 10de plaats en City Pirates volgt op nummer 11 in de rangschikking.

Wie wil, kan dus van vrijdag tot en met zondag een eerste ploeg van City Pirates aan het werk zien 😉

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!