0-6 verlies

SC City Pirates Antwerpen A nam het afgelopen weekend op tegen Sporting Hasselt A. De club die werd overgenomen door Sam Kerkhofs samen met acteur Rik Verheye. In minuut 8 opende Niels Geert Verburgh de score voor Sporting Hasselt 0-1. Keano Vanrafelghem verdubbelde de stand in de 24ste minuut. Nicolas Orye zag de kans en maakte de 0-3. Mathisse Dassen scoort het laatste doelpunt van de eerste helft in de 34ste minuut. 0-4 was de ruststand.

In de tweede helft wisselt Sporting Hasselt Jimmy Roberto Vijgen voor Nicolas Orye in de 70ste minuut en Dries Corstjens voor Keano Vanrafelghem in de 77ste minuut. Beide wissels scoorden een doelpunt 5 minuten nadat ze op het veld stonden. Zo kwam de eindstand op 0-6.

SC City Pirates Antwerpen B nam het op tegen K. Boechoutse VV.

Jonathan Van Den Bossche prikte het eerste doelpunt in de 24ste minuut tegen het net, en deed dit opnieuw in minuut 54. Achraf Dahman Haimoud sluit wedstrijd af met een laatste treffer inde 80ste minuut en maakt daarbij de 3-0.

Ook bij de Eerste elftal dames verloor SC City Pirates Antwerpen van K. Noordstar VV met 3-0.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!