Interview met Bruno

Vandaag stellen we Bruno, sinds kort onze coördinator vrijwilligers, voor aan jullie.

Hoe lang ben je al bij de club en wat doe je?  

Ik ben op het einde van 2021 gestart bij de club. Ik ben begonnen met het beheren van de website en creëren van content voor de social media-kanalen van de club. Ondertussen ben ik Coördinator Vrijwilligers bij de club. Dit houdt eerst en vooral in dat ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers ben. Verder ga ik in gesprek met de vrijwilligers om na te gaan of alles in orde is en ze nog iets nodig hebben, en ga ik actief op zoek naar nieuwe vrijwilligers.  

Waarom vind je City Pirates belangrijk?  

Mijn eerste ontmoeting met City Pirates kwam tot stand via Digitale Wolven, en ik was direct gecharmeerd door het project. Ik vind de club belangrijk omdat ze hun uiterste best doen om jongeren meer perspectief op een mooie toekomst aan te bieden. Dit sprak mij het meeste aan bij de club, waardoor ik mij aangeboden heb om de website te beheren.  

Wat betekent de club voor jou?  

Heel veel: het familiegevoel is enorm. Je wordt hier direct in de armen gesloten wanneer je bij de club komt. Iedereen hoort erbij. 

Zou je vrijwilligerswerk aanraden? 

Ja, absoluut! De club is een groot geheel aan samenwerkingen, en het geeft zeer veel voldoening om daar als vrijwilliger je steentje aan bij te dragen.   

Welke raad zou je meegeven aan jongeren?  

Wanneer je een kans aangeboden krijgt, grijp ze dan met twee handen en laat slechte of foute keuzes je toekomst niet verpesten.  

Hoe zie je jouw toekomst nog bij CP?  

Ik zie het als een deur. Er zijn veel mogelijkheden om dingen te realiseren binnen de club. Op deze manier kan je nieuwe dingen leren en zullen er vanzelf nieuwe deuren opengaan.  

Wat is jouw mooiste moment bij CP?  

Toen ik nog niet zo lang bij de club was, heeft de voorzitter mij een keer apart genomen met de vraag wat mijn bedoeling hier was. Na uitleg over wat ik hier doe en waarom ik mij bij het project aangesloten heb, heeft hij mij in de armen gesloten met de woorden “I like you”. Dat vond ik een enorm fijn moment.  

Wat is jouw levenswijsheid? 

Ik ben nogal impulsief op sommige zaken, waardoor ik al een paar keer met mijn hoofd tegen de spreekwoordelijke muur ben gelopen. Ik heb geleerd dat het beter is om goed na te denken en alle opties in overweging te nemen voor je een belangrijke beslissing neemt.  

Famous last words?  

Voor elk probleem is er een oplossing.  

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!