Wat een comeback!

De wedstrijd tegen Turnhout was een echte zespuntenwedstrijd. Na 25 minuten zag het er dan ook zeer slecht uit met een 2-0 achterstand na goals van Coeckelbergs en Tourki. Net voor rust kon El Mokadem de aansluitingstreffer maken, maar nog geen 2 minuten later werd de 2 doelpunten kloof terug gerealiseerd door het doelpunt van Emmen: 3-1 was de ruststand.

City Pirates schoot scherp uit de startblokken van de 2de helft. In minuut 49 en 53 scoorden respectievelijke Omeruo en Ugoh de 3-2 en 3-3. Het werd een nagelbijter, en 2 minuten voor het einde verloste Wilms de Piraten met de 3-4!

Zo springt City Pirates over Lebbeke naar de 15de plaats.

Volgend weekend gaan we op bezoek bij nr 2 in de stand Belisia.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!