4-2

City Pirates stunt door met 4-2 te winnen van Belisia! De laatste in de stand tegen de 2de, maar dit was niet te zien op het veld. Het openingskwartier was evenwichtig. Glenn Ernens scoorde na 19 minuten de 0-1. Hij kon vrijstaand een voorzet binnenkoppen. City Pirates reageerde meteen, maar de poging van Ibou strande op de paal. Het was wachten tot de laatste seconde van de eerste helft waarbij El Mokadem de gelijkmaker maakte.

City Pirates kwam sterk uit de kleedkamer en beloonde zichzelf na 57 minuten door de 2-1 te scoren via opnieuw El Mokadem! De vreugde was van korte duur want nog geen minuut later scoorde Belisia de gelijkmaker vanop de stip. 2-2. Het was uiteindelijk wachten tot minuut 81: Omeruo zetten buitenkant voet voor, en Wilms maakte het prachtig af! 3-2. Twee minuten voor tijd maakte Ibou er 4-2 van!

Volgende week gaan we op bezoek bij de beloften van Beerschot!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!