Thriller bij de dames eindigt op 4-4

Thriller bij de dames eindigt op 4-4!

Gisteren nam City Pirates Ladies het op tegen en bij Vlug Vooruit. City Pirates begon goed en kon na 11 minuten de 0-1 maken via Nutamon Khakhum. Vlug Vooruit maakte echter al snel gelijk, en ging erop en erover door 2 doelpunten van Naoual El Mahaoüi. 2-1 na 25 minuten.
City Pirates bleef strijden en kort voor rust viel de gelijkmaker via Sanza Soraya Masumbuku. Soraya scoorde ook snel na rust en zo werd het 2-3 in het voordeel van City Pirates. Liese Aerts maakte echter 5 minuten later al de 3-3. In het slot leken de 3 punten nog naar de Piraten te gaan door de ingevallen Mia Lenaerts die er 3-4 van maakte in minuut 88, maar 3 minuten later scoorde Naoual El Mahaoüi haar derde van de avond.

Eindstand: 4-4!

Zo blijven Vlug Vooruit en City Pirates op een gedeelde zesde plaats staan.

Vrijdag volgt de thuiswedstrijd tegen KSC Mechelen B!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!