2-3!

City Pirates wint met 2-3 op het veld van Tongeren! De Piraten bleven strijden en gingen van 2-0 achterstand aan de rust naar 2-3 in de 2de helft.

Tongeren kwam na 20 minuten op een 1-0 voorsprong via Spailier. 10 minuten later werd de 2-0 van Mehanovic afgekeurd wegens buitenspel. Uitstel, want nog eens 10 minuten later scoorde diezelfde Mehanovic toch de 2-0. Meteen ook de ruststand.

City Pirates stond met de rug tegen de muur, maar vocht terug. De keeper van Tongeren ging onder de bal door en in minuut 54 scoorde El Mokadem de aansluitingstreffer. Diezelfde El Mokadem zorgde vanop de stip voor de gelijkmaker 5 minuten later. De fout werd gemaakt op Ernst. 2-2! Uiteindelijk zorgde Ernst ook voor het delirium door in het slot de 2-3 te maken. Een felbevochten driepunter! 💙💛