Nationale reserven boeken thuiswinst!

Nationale reserven : Thuiswinst !!

Na onze meer dan verdienstelijke wedstrijd tegen Cappellen , die helaas in de slotminuten verloren ging , hoopten we op meer tegen LyraLierse . Twee jonge beloftenelftallen , die vrank en vrij voor de zege gingen . Dat was alvast de intentie . We grijpen in de aanvangsminuten de bezoekers bij de keel maar echt groot gevaar voor het bezoekende doel is er nog niet bij . Naarmate de eerste helft vordert komt ook de jeugd van Lyra ondere stoom . Zeno zorgt ervoor dat ze niet op voorsprong komen . Spannend is het wel maar een schoonheidsprijs verdient de eerste helft niet . Als we bijna gaan rusten gaat Mohamed zijn kans op de rand van de zestien en we staan zowaar op voorsprong . 1 – 0 . Lyra zorgt ei zo na voor de gelijkmaker maar Zeno gaat goed plat .

De jongens van Lyra krijgen tijdens de rust een donderspeech van jewelste over zich heen . Zorgt dat voor extra motivatie bij de bezoekers ? De tweede helft golft het spelbeeld heen en weer maar echt mooi voetbal krijgen we niet te zien , wel heel veel inzet . Halverwege de tweede helft gaat Mathias van ver zijn kans , de paal staat helaas in de weg . Lyra gaat naarstig op zoek naar de gelijkmaker maar die komt er niet in de reguliere speeltijd . Ook niet in blessuretijd , die wel erg lang duurt . In de allerlaatste seconden missen de bezoekers nog een knoert van een kans zodat de drie punten in Merksem blijven . Nu vrijdag spelen we weer een thuiswedstrijd tegen Betekom .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Tibo Aerts (63′ Jay Van Der Jonckheyd), Levi Ryckaert (46′ Mehmet Erdogan), Amin Charif , Musa Kamara ,Nathan Piedfort , Jorn De Coster , Marouane Ajouaou (46 ‘ Badr Mehdi), Fathi Mokhtari , Mathias Keuppens , Mohamed Bouyonassen 

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners