A-kern 22-23: transfernieuws!

Hieronder kan u al het transfernieuws van onze A-kern ontdekken!

Guess who’s back deel III πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›

Cas Troosters speelt volgend jaar in geelblauwe kleuren. Zijn 1e passage was een Corona seizoen in teken van revalidatie , nu gaat hij knallen !

Yens Verheyen

Na een jaar blessureleed gaat Yens aan de slag bij onze vrienden van TOR Deurne.

Zeno Engelborghs

Krijgt een plaatsje opschuift en volgend jaar onze 3e keeper in de A-kern is.

Brent Van den Abeele

Transfer 3 En het is weer iemand die we goed kennen … Brent Van den Abeele is volgend jaar terug op het oude nest. Brent komt over van Lyra Lierse en kan alle posities op links aan. Welkom terug ! πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›πŸ’›

Jelle De Schoenmaeker & Stijn Cloodts

Een tijdje geleden werd de club op de hoogte gebracht dat Jelle De Schoenmaeker zijn sportieve toekomst onzeker was bij CP. Jelle gaat immers summerschool en hogere studies volgen en twijfelde over de combinatie. De club moest dus snel schakelen en vond een waardige vervanger. Stijn Cloodts kreeg zijn opleiding bij Anderlecht , KV Mechelen en Antwerp en kiest nu voor de Piraten. Tot snel , Jelle en welkom Stijn !

Dominique Ernst

Next !

Doelmannen van de tegenstanders zullen het niet graag horen …. Dominique Ernst zal ook volgend jaar in geelblauwe kleuren te bewonderen zijn.

Jimmy, Mateo, Hicham…

Zoals elk jaar zijn er natuurlijk een aantal spelers die de club verlaten …Jimmy Cwynar , Mateo Siebens en Hicham Aissa , veel succes in jullie verdere carriΓ¨re maar eerst nog een aantal wedstrijden knallen in het blauw geel !!

We hebben ook nog 2 vertrekkers

Alle geluk toegewenst Boro Misovic en Keith Groeneveld

Musa Kamara

Is het volgende product van onze doorstroming ! Dit jaar nog bij de beloften, volgend jaar volwaardig lid van onze A-kern.Proficiat Musa

Dani Wilms

Onze regisseur blijft ook. Top nieuws noemen we dat ! πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›πŸ΄β€β˜ οΈMerci en proficiat Dani Wilms …

Yorgo blijft!

Volgend seizoen speelt Yorgo maar liefst zijn 15de seizoen voor de Pirates!

Welkom Zakaria!

Inkomende transfer.
Van Ternesse wordt Zakaria Haid El Assiri overgenomen.
Zakaria is een aanvallende middenvelder / flankspeler , heeft snelheid en een actie 1 tegen 1. Hij speelt in de zaal bij FTA. Zo hopen we dat hij in de voetsporen treedt van Khalid Moussaoui, Ahmed Sababti en Dimitri Nesen.
Welkom Zakaria !

Yannick Verbist blijft!

Yannick Verbist kwam het voorbije seizoen over van Heist en we zijn verheugd dat hij ook volgend seizoen onze kleuren verdedigt!

Kromah Bangali blijft

Kromah Bangali, de youngster uit onze ploeg, zal ook volgend jaar verder kunnen groeien bij ons!

Kapitein Joy blijft!

De kapitein toont het goede voorbeeld! Hij blijft ook volgend jaar de koers bepalen

Deze Heren vertrekken, maar niet eerst zonder te knallen in blauw geel!

Zoals elk jaar zijn er natuurlijk een aantal spelers die de club verlaten …Jimmy Cwynar , Mateo Siebens en Hicham Aissa , veel succes in jullie verdere carriΓ¨re maar eerst nog een aantal wedstrijden knallen in het blauw geel !!

Volgende die blijft!

Onze rots in de branding achteraan Seppe Somers

De volledige technische staf blijft volgend jaar aan boord!

T1 Kevin Van Haesendonck , T2 Jurgen Van De Velde en KT De Locht Mark

Guess who’s back!!

1e inkomende transfer is een oude bekende Welkom op het oude nest Ilias Cloetens ! Ilias is een polyvalente verdediger en komt over van St Lenaarts.

Sef is papa geworden!

Aandachtige supporters hadden al wel opgemerkt dat we dit gezicht al een tijdje moesten missen op of rond onze velden. Sef werd ondertussen papa maar verhuist met zijn familie naar het buitenland. We gaan onze piraat missen, wensen hem veel succes en liefde. Onze deur zal altijd open staan. πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›πŸ’™πŸ’›

Yassine Sefiani

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!