Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Gelijkspel !!

Na onze maandagwinst tegen Nijlen , kregen we vrijdagavond Berlaar- Heikant op bezoek . De bezoekers stonden juist onder ons in de rangschikking , vrij onderaan dus . We deden weer beroep op onze min of meer bekende reservenselectie . Konden zij evenveel brengen dan de jongere selectie van eerder in de week , dat was nog maar de vraag ? Wat volgde was een hele lange studieronde , absoluut geen ronde waar er hoogstaand voetbal werd gepresenteerd . De veel oudere ploeg van Berlaar probeert met lange ballen het ons moeilijk te maken . Wij zijn iets dominanter maar echt vloeiend kan je het ook niet noemen . Met nog een dikke vijf minuten te gaan voor de rust counteren de bezoekers scherp en ze komen op voorsprong 0 – 1.

De trainers hebben behoorlijk veel te vertellen tijdens de rust , als we dat nu nog op het veld kunnen brengen dan zijn we op de goede weg . Drie minuten in de tweede helft , langer moeten we niet wachten op de gelijkmaker . Fathi klaart de klus . 1 – 1. Het voetbalniveau blijft bij beide ploegen behoorlijk laag . Twintig minuten voor het slot trekken we het niveau even op . Musa krijgt de ruimte en vindt uiteindelijk Mergim die de 2 – 1 binnen frommelt . Nu nog stand houden tot het einde !! Helaas , dat blijft een ontzettend moeilijke opdracht voor deze selectie . Onze vrees komt uit , op tien minuten voor het laatste fluitsignaal moeten we de gelijkmaker toestaan . 2 – 2 . Gelijkspel en niet direct een wedstrijd die lang in ons geheugen gaat blijven hangen , daarvoor was het spelniveau te laag . Volgende vrijdag trekken we naar Racing Mechelen .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Levi Ryckaert , Nathan Piedfort(60’Amin Charif) , Marouana Ajouaou(75’Paulin Mbala), Benton De Maeyer , Musa Kamara(70’Mergim Behxheti) , Gabriel Karijodikromo , Fathi Mokhtari , Jandilan Balop (60’Mathias Keuppens)