Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Gelijkspel !!

Na onze maandagwinst tegen Nijlen , kregen we vrijdagavond Berlaar- Heikant op bezoek . De bezoekers stonden juist onder ons in de rangschikking , vrij onderaan dus . We deden weer beroep op onze min of meer bekende reservenselectie . Konden zij evenveel brengen dan de jongere selectie van eerder in de week , dat was nog maar de vraag ? Wat volgde was een hele lange studieronde , absoluut geen ronde waar er hoogstaand voetbal werd gepresenteerd . De veel oudere ploeg van Berlaar probeert met lange ballen het ons moeilijk te maken . Wij zijn iets dominanter maar echt vloeiend kan je het ook niet noemen . Met nog een dikke vijf minuten te gaan voor de rust counteren de bezoekers scherp en ze komen op voorsprong 0 – 1.

De trainers hebben behoorlijk veel te vertellen tijdens de rust , als we dat nu nog op het veld kunnen brengen dan zijn we op de goede weg . Drie minuten in de tweede helft , langer moeten we niet wachten op de gelijkmaker . Fathi klaart de klus . 1 – 1. Het voetbalniveau blijft bij beide ploegen behoorlijk laag . Twintig minuten voor het slot trekken we het niveau even op . Musa krijgt de ruimte en vindt uiteindelijk Mergim die de 2 – 1 binnen frommelt . Nu nog stand houden tot het einde !! Helaas , dat blijft een ontzettend moeilijke opdracht voor deze selectie . Onze vrees komt uit , op tien minuten voor het laatste fluitsignaal moeten we de gelijkmaker toestaan . 2 – 2 . Gelijkspel en niet direct een wedstrijd die lang in ons geheugen gaat blijven hangen , daarvoor was het spelniveau te laag . Volgende vrijdag trekken we naar Racing Mechelen .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Levi Ryckaert , Nathan Piedfort(60’Amin Charif) , Marouana Ajouaou(75’Paulin Mbala), Benton De Maeyer , Musa Kamara(70’Mergim Behxheti) , Gabriel Karijodikromo , Fathi Mokhtari , Jandilan Balop (60’Mathias Keuppens)

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners