Nationale reserven verliezen van Diegem

Nationale reserven : Thuisnederlaag tegen Diegem !!

Voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar waren we gastheer voor Diegem . We wisten nog uit de heenronde dat deze ploeg constant druk houdt op de tegenstander . Daar hadden we ons op ingesteld en probeerden hetzelfde te doen . Na een gelijkopgaande studieronde van een tiental minuten , een hapering in onze defensie en Diegem komt op voorsprong met een kopbal . 0 – 1. Tandje bijsteken dus !! Na een twintigtal minuten wordt één van onze aanvallers foutief gestuit in de zestien . Strafschop !! Helaas voor ons kiest de Diegemdoelman de juiste hoek . Het vervolg van de eerste helft is er eerder één van veel goede wil , maar vaak de verkeerde keuzes en dit langs beide kanten .

De tweede helft moet dan maar beterschap brengen maar na een kwartier wordt het  niet echt beter . Via een afgeweken bal wordt het 0 – 2 voor Diegem . Bij ons gaan bij sommige spelers de kopjes naar beneden en Diegem controleert tot het einde hun voorsprong . Niet echt een wedstrijd om vrolijk van te worden , hopelijk volgende week beter voor de derby op Berchem .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Mohamed Loukili (65’Aziz Kamara) , Levi Ryckaert , Amin Charif(46′ Ibrahima Keita) , Jorn De Coster , Benton De Maeyer , Marouane Ajouaou (65′ Musa Kamara ), Elia Van Beeck , Wout Muyllaert , Jandilan Balop ( 46’Papa Sylla) ,Fathi Mokhtari

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!