Nationale reserven verliezen van Diegem

Nationale reserven : Thuisnederlaag tegen Diegem !!

Voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar waren we gastheer voor Diegem . We wisten nog uit de heenronde dat deze ploeg constant druk houdt op de tegenstander . Daar hadden we ons op ingesteld en probeerden hetzelfde te doen . Na een gelijkopgaande studieronde van een tiental minuten , een hapering in onze defensie en Diegem komt op voorsprong met een kopbal . 0 – 1. Tandje bijsteken dus !! Na een twintigtal minuten wordt één van onze aanvallers foutief gestuit in de zestien . Strafschop !! Helaas voor ons kiest de Diegemdoelman de juiste hoek . Het vervolg van de eerste helft is er eerder één van veel goede wil , maar vaak de verkeerde keuzes en dit langs beide kanten .

De tweede helft moet dan maar beterschap brengen maar na een kwartier wordt het  niet echt beter . Via een afgeweken bal wordt het 0 – 2 voor Diegem . Bij ons gaan bij sommige spelers de kopjes naar beneden en Diegem controleert tot het einde hun voorsprong . Niet echt een wedstrijd om vrolijk van te worden , hopelijk volgende week beter voor de derby op Berchem .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Mohamed Loukili (65’Aziz Kamara) , Levi Ryckaert , Amin Charif(46′ Ibrahima Keita) , Jorn De Coster , Benton De Maeyer , Marouane Ajouaou (65′ Musa Kamara ), Elia Van Beeck , Wout Muyllaert , Jandilan Balop ( 46’Papa Sylla) ,Fathi Mokhtari

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners