Nationale reserven verliezen kansloos

Rond deze tijd van het jaar zitten heel wat beloften in hun blokperiode . Dat was dit jaar niet anders en bovendien dat andere dat met een grote C begint maakt het voor de coaches niet makkelijk om een elftal op de been te brengen . En dat voor de derby op Berchem . Vanaf het begin is het duidelijk dat de thuisploeg meer op elkaar is ingespeeld Wij hebben het daar iets lastiger mee . Berchem is dominanter en wij dienen ons te beperken tot verdedigen . Eén keer komen we er goed uit , rond de twintigste minuut ,Musa zijn schot gaat rakelings naast . In minuut 23 is het dan wel prijs voor de thuisploeg . 1 – 0 . Zonder verdere kleerscheuren bereiken we de rust .

De tweede helft beginnen we met enkele wissels en hopen op beterschap maar als we een kwartier ver zijn wordt het 2 – 0 . In de tweede helft noteren we voor ons slechts één schot tussen de palen . De eerlijkheid gebiedt ons te zeggen dat Berchem veel beter is op alle vlakken . Er is al lang geen sprake meer van een ” wedstrijd” . Uiteindelijk wordt het 6 – 0 voor Berchem . Niet echt een resultaat om fier op te zijn . 

City Pirates : Zeno Engelborghs , Jay Van Der Jonckheyd (65′ Houssain Zayoun) , Tibo Aerts , Paulin Mbala , Fathi Mokhtari , Mohamed Loukili( 5′ Erwin Miguel 46′ Merghim Behxheti), Jandilan Balop , Gabriel Karijodikromo , Amin Charif , Akram El Bdoury (46’Mohamed Benssalam),Musa Kamara

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!