Eendracht Aalst 3-2 City Pirates

City Pirates verliest met 3-2 op het veld van Eendracht Aalst.

In de laatste wedstrijd van de heenronde moeten de Piraten een bittere pil slikken op het eind. Tegen de nummer 3 uit de stand kwamen we na 10 minuten op achterstand. Verkerken kopte een hoekschop binnen. De Piraten herstelden het evenwicht en in minuut 38 scoorde Ernst de gelijkmaker. 1-1 Meteen ook de ruststand.

Halfweg de 2de helft kwam Aalst terug op voorsprong. Dekuyper verlengt een voorzet van Wantens. Wederom was het Ernst die 10 minuten later de bordjes gelijk zette: 2-2! De Piraten vochten voor een punt, maar in het absolute slot was het Caignau die scoorde met een kopbal. 3-2

Nu zaterdag spelen we thuis tegen Bocholt.

***

Na de 3-2 overwinning thuis tegen Houtvenne nemen onze Pirates het komende zondag op tegen Eendracht Aalst.

Supporters: houd rekening met volgende maatregelen.

Bestel je tickets via volgende link:

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!