Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Puntendeling met Overijse !!

Bij ons op bezoek Tempo Overijse , het nummer acht in de rangschikking . Wij stonden een plaatsje lager , dus mogelijkheid tot een spannende en evenwichtige pot voetbal . Dat pakt in het wedstrijdbegin toch even anders uit Overijse ontwikkelt het hoogste tempo en we moeten stevig verdedigen om niet op achterstand te komen . Na een twintigtal minuten vertraagt hun tempo en we komen meer in de wedstrijd . Op het halfuur komen we bijna op voorsprong maar Boro zijn schot streelt de doelpaal . Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dat vertaalt zich ook in 0 – 0 ruststand .

Tijdens de tweede helft hebben we de wind in de rug en die stuwt ons richting het Overijsedoel. Na acht minuten komen we op voorsprong , Jolan werkt een corner in de draai binnen . 1 – 0 . Het volgende kwartier hebben we mogelijkheden om het af te maken maar de bezoekende doelman staat wel een goeie partij te keepen .Wie zijn kansen niet benut kan in de problemen komen en dat gebeurt een kwartier voor tijd . Overijse komt op gelijke hoogte . 1 – 1. Beide teams proberen om alsnog de overwinning binnen te halen . Met nog twee minuten op de klok , counteren we razendsnel . Fathi zet voor en Boro duwt binnen. 2-1 .Maar ruim in blessuretijd geven we nog een Sinterklaasgeschenk weg aan Overijse en de eindstand wordt 2 – 2 . Volgende week trekken we naar Wijgmaal , de leider in onze reeks . 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Musa Kamara , Mohamed Loukili (80’Fathi Mokhtari) , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd(80’Amin Charif) , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Jolan Truyzelaere , Boro Misovic , Benton De Maeyer (80’Erwin Miguel), Gabriel Karijodikromo (60 ‘ Marouane Ajouaou)

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

City Pirates

Speeldag 17

Speeldag 17

Diegem Sport VS City Pirates Zaterdag 29 Januari om 15:00u te Gemeent, Sportstadion/Terrein 1

Hou dit in de gaten

We kregen nog positief nieuws in deze eindejaarsperiode! De City Pirates Foundation werd erkend! We …

Club NXT versterkt partnership met City Pirates Al vier seizoenen lang organiseert Club NXT trainingssessies en talentdagen op …

Op zondag 16 januari zijn wij met een aantal piraten van Merksem naar het Fort …

Na een langere winterstop dan normaal wegens Corona nemen onze Pirates het komende zaterdag op …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV1638
2K Lyra-Lierse Berlaar1533
3S.C. Eendracht Aalst1630
4BELISIA BILZEN SV A1628
5K Londerzeel SK A1628
6K. BOCHOLTER V.V. A1623
7R. Cappellen F.C.1523
8SP. HASSELT A1621
9SC City Pirates Antwerpen A1620
10K Diegem Sport1620
11K Olympia SC Wijgmaal A1619
12K. BERCHEM SPORT 2004 A1617
13KSK TONGEREN A1617
14RC HADES KIEWIT HASSELT A1617
15S.K. PEPINGEN-HALLE A1611
16K.V.C. Houtvenne169

onze partners