Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Puntendeling met Overijse !!

Bij ons op bezoek Tempo Overijse , het nummer acht in de rangschikking . Wij stonden een plaatsje lager , dus mogelijkheid tot een spannende en evenwichtige pot voetbal . Dat pakt in het wedstrijdbegin toch even anders uit Overijse ontwikkelt het hoogste tempo en we moeten stevig verdedigen om niet op achterstand te komen . Na een twintigtal minuten vertraagt hun tempo en we komen meer in de wedstrijd . Op het halfuur komen we bijna op voorsprong maar Boro zijn schot streelt de doelpaal . Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd en dat vertaalt zich ook in 0 – 0 ruststand .

Tijdens de tweede helft hebben we de wind in de rug en die stuwt ons richting het Overijsedoel. Na acht minuten komen we op voorsprong , Jolan werkt een corner in de draai binnen . 1 – 0 . Het volgende kwartier hebben we mogelijkheden om het af te maken maar de bezoekende doelman staat wel een goeie partij te keepen .Wie zijn kansen niet benut kan in de problemen komen en dat gebeurt een kwartier voor tijd . Overijse komt op gelijke hoogte . 1 – 1. Beide teams proberen om alsnog de overwinning binnen te halen . Met nog twee minuten op de klok , counteren we razendsnel . Fathi zet voor en Boro duwt binnen. 2-1 .Maar ruim in blessuretijd geven we nog een Sinterklaasgeschenk weg aan Overijse en de eindstand wordt 2 – 2 . Volgende week trekken we naar Wijgmaal , de leider in onze reeks . 

City Pirates : Jelle De Schoenmaeker , Musa Kamara , Mohamed Loukili (80’Fathi Mokhtari) , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd(80’Amin Charif) , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Jolan Truyzelaere , Boro Misovic , Benton De Maeyer (80’Erwin Miguel), Gabriel Karijodikromo (60 ‘ Marouane Ajouaou)

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!