Nationale reserven boeken nipte zegen

Voor de verandering , voetbal op zaterdagmiddag voor de nationale reserven . Op bezoek bij LyraLierse . Als we naar de rangschikking keken dan zou hier misschien wel iets te rapen zijn . Waarschijnlijk dachten ze bij Lyra hetzelfde !! De eerste helft kan vrij kort samen gevat worden , veel middenveldspel en enkele schaarse kansen . We zijn wel iets dominanter dan de thuisploeg maar dat komt niet tot uiting op het scorebord . Zoals wel vaker dit seizoen worden in de zone van de waarheid de verkeerde beslissingen genomen . 0 – 0 bij de rust. Werk aan de winkel voor ons trainersduo , Dennis en Micky .

Hun tussenkomst en analyse tijdens de rust heeft duidelijk effect gehad , nu lukt het wel om op het juiste moment de vrijstaande maat te vinden . Na drie minuten komen we op voorsprong , na een gerommel voor de thuisgoal , wordt de afvallende bal binnen gekruld door Jolan . 0 – 1. We krijgen nog enkele mogelijkheden om de voorsprong verder uit te diepen maar scoren is er niet bij . Bij Lyra beginnen ze meer en meer in hun eigen te geloven en wij weten het precies niet meer . Ze zetten heel hoog druk en wij verliezen onze kalmte en nemen de verkeerde beslissingen . Op een kwartier van het einde worden we gered door de deklat . De overige reddingen doet Zeno die door zijn keeperswerk voor ons de nul houdt . We counteren nog eens een keer en Musa krijgt de kans om de wedstrijd te beslissen maar trapt naast . Dan is het nog bang aftellen tot het laatste fluitsignaal maar uiteindelijk nemen we toch de drie punten mee naar Merksem. Onze volgende wedstrijd op vrijdag brengt ons naar Betekom .

City Pirates : Zeno Engelborghs , Mohamed Loukili (76′ Erwin Miguel), Levi Ryckaert , Jorn De Coster , Benton De Maeyer (84′ Jandilan Balop) , Jay Van Der Jonckheyd  , Alex Johnsson Eren  ,Tibo Aerts , Jolan Truyzelaere , Amin Charif , Musa Kamara (87′ Telcio Manuel ) 

Leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Zaterdagavond werd onze U21 gewestelijke speler Redouan slachtoffer van zinloos geweld. We hopen dat hij …

Met een 1-5 nederlaag tegen Eendracht Aalst zit het seizoen van onze eerste ploeg erop. …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners