Club NXT en City Pirates werken samen

Club NXT versterkt partnership met City Pirates

Al vier seizoenen lang organiseert Club NXT trainingssessies en talentdagen op de terreinen van City Pirates. Met deze samenwerking willen we onze scouting en opleiding in Antwerpen verder uitbouwen. Clubspelers uit deze regio kunnen tot de leeftijd van 12 jaar trainen onder leiding van NXT-coaches op de accommodatie van City Pirates te Merksem. Zo beperken we de reistijden van onze jongens en kunnen ze dicht bij huis genieten van de Club NXT opleiding. Daarnaast zal Club ook ondersteuning bieden aan de werking van City Pirates. Met het coach the coach en coach the player project bieden wij wekelijks trainingsmomenten aan voor coaches en spelers van de Piraten. 

City Pirates is een maatschappelijk voetbalproject dat 1400 jongeren in het Antwerpse maatschappelijk begeleidt. De Club Brugge Foundation en de City Pirates Foundation zullen nauw samenwerken om zowel in Brugge als Antwerpen de sociaal-maatschappelijke kernwaarden verder in de praktijk om te zetten. Beide Foundationwerkingen werden in het verleden trouwens meermaals bekroond.

Bekijk de video hier! https://www.youtube.com/watch?v=6A0TMBuM0XM

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!