City Pirates Team

City Pirates B verliest met 3-6

Onze 2de ploeg verloor afgelopen weekend met 3-6 tegen Ranst. De wedstrijd begon desastreus voor onze Piraten met na 4 minuten al de 0-1 van Yorben Beerlandt. Die voorsprong werd op minuut 23 verdubbeld door Mohamed El Fikri. Na een halfuur was het al boeken toe toen Soufian El Addouly er 0-3 van maakte. Osama Sefiani was bij de Pirates goed bij schot en scoorde 5 minuten later de 1-3. De Piraten gingen voor de aansluitingstreffer, maar 5 minuten later maakte Ranst er 1-4 van via Abdul Muhammed. Ruststand 1-4

De 2de helft begon zoals de eerste. Na 4 minuten scoorde Soufian El Addouly zijn 2de van de namiddag 1-5. Het was wederom Sefiani die tegenprikte, maar de 2-5 in minut 85 kwam duidelijk te laat. Te meer omdat Abdul Muhammed ook zijn 2de maakte: 2-6. In minuut 90 milderde wederom Sefiani: 3-6

Nu zondag spelen onze Piraten op het veld van Antonia B. Wedstrijd start om 14u30

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!