Mo El Jattari aan het woord!

Morgen worden Mo El Jattari en Khalid Moussaoui in de bloemetjes gezet.

Mo speelde maar liefst 196 wedstrijden voor het eerste elftal. Hij scoorde 39 doelpunten.

Hoe ben je bij City Pirates gestart?

Een collega van mijn vader was afgevaardigde bij een jeugdploeg uit Merksem en zo ben ik bij de club beland. Ik heb tijdens de jeugd telkens gespeeld als flankspeler want zo kon ik mijn snelheid het beste uitbuiten. Ik heb twee trainers gehad, en heb veel van hen geleerd. Danny Mock heeft me opgeleid tot de knapen en dan had ik Yasser. Ik voelde veel vertrouwen van Micky en Charles en ben snel doorgegroeid tot de eerste ploeg. Op mijn 16de maakte ik mijn debuut voor de eerste ploeg. Dit was fijn en spannend tegelijk. Je traint met volwassenen. Je hebt wat schrik in het begin om je te laten horen want alles klinkt nogal hard, maar mijn ploeggenoten zagen wat ik kon en ik ben goed opgevangen.

Wat was de mooiste herinnering?

De promotiewedstrijd tegen Wetteren zal ik nooit vergeten. Dat seizoen had ik een mooi aandeel en de spanning was te snijden. Het doelpunt dat dan viel in de laatste minuut en de ontlading daarna waren onvergetelijk. De sfeer was ook top bij City Pirates. Vorig jaar heb ik gevoetbald bij een ploeg buiten Antwerpen en je merkt een groot verschil. Bij TOR heb ik nu terug het plezier teruggevonden. Ik ben nu terug een Piraat!

Hoe heb je de club zien evolueren?

Ik heb veel zien veranderen. Vroeger stond Merksem niet op de kaart. Er werd getraind en je ging naar huis. Mooi om te zien hoe Michel Pradolini zoveel tijd steekt om de jongeren te helpen en te ondersteunen, op zowel de sociale als de sportieve manier samen. Als ik zie hoe er bv op huisbezoek wordt gegaan, en er kennis is van de situatie thuis, en hoe hard er wordt meegeleefd. Chapeau!

Nu staat City Pirates zeer sterk: zowel qua accommodatie, spelers als het maatschappelijke!Ik hoop dan ook dat City Pirates kan blijven groeien.

Heb je een tip voor jonge spelers?

Zoek het plezier op! Geld is absoluut niet het belangrijkste. Als je je niet amuseert op en naast het veld zal het niet lukken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

Speeldag 30

Speeldag 30

Speeldag 30

CITY PIRATES VS SC EENDRACHT AALST Zondag 1 Mei om 15:00u te JEF MERMANSSTADION

 

Hou dit in de gaten

Op zaterdag 26 maart is het eindelijk zover: de Piratenparade 2022. Na uitstel wegens Corona …

En we zijn live! FC United City Pirates, de zesdelige reeks over City Pirates, staat …

Op vrijdagavond 17 juni gaat het Piratentornooi door te Jef Mermansstadion. Schrijf je in voor …

Onze recreatieve damesploeg zoekt nog wat extra speelsters. Ze trainen 1 keer in de week …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV2354
2K Lyra-Lierse Berlaar2347
3S.C. Eendracht Aalst2342
4BELISIA BILZEN SV A2341
5R. Cappellen F.C.2337
6K. BOCHOLTER V.V. A2336
7K Londerzeel SK A2334
8SC City Pirates Antwerpen A2331
9K Diegem Sport2329
10KSK TONGEREN A2327
11K. BERCHEM SPORT 2004 A2326
12SP. HASSELT A2325
13RC HADES KIEWIT HASSELT A2324
14S.K. PEPINGEN-HALLE A2320
15K Olympia SC Wijgmaal A2320
16K.V.C. Houtvenne2315

onze partners