Mo El Jattari aan het woord!

Morgen worden Mo El Jattari en Khalid Moussaoui in de bloemetjes gezet.

Mo speelde maar liefst 196 wedstrijden voor het eerste elftal. Hij scoorde 39 doelpunten.

Hoe ben je bij City Pirates gestart?

Een collega van mijn vader was afgevaardigde bij een jeugdploeg uit Merksem en zo ben ik bij de club beland. Ik heb tijdens de jeugd telkens gespeeld als flankspeler want zo kon ik mijn snelheid het beste uitbuiten. Ik heb twee trainers gehad, en heb veel van hen geleerd. Danny Mock heeft me opgeleid tot de knapen en dan had ik Yasser. Ik voelde veel vertrouwen van Micky en Charles en ben snel doorgegroeid tot de eerste ploeg. Op mijn 16de maakte ik mijn debuut voor de eerste ploeg. Dit was fijn en spannend tegelijk. Je traint met volwassenen. Je hebt wat schrik in het begin om je te laten horen want alles klinkt nogal hard, maar mijn ploeggenoten zagen wat ik kon en ik ben goed opgevangen.

Wat was de mooiste herinnering?

De promotiewedstrijd tegen Wetteren zal ik nooit vergeten. Dat seizoen had ik een mooi aandeel en de spanning was te snijden. Het doelpunt dat dan viel in de laatste minuut en de ontlading daarna waren onvergetelijk. De sfeer was ook top bij City Pirates. Vorig jaar heb ik gevoetbald bij een ploeg buiten Antwerpen en je merkt een groot verschil. Bij TOR heb ik nu terug het plezier teruggevonden. Ik ben nu terug een Piraat!

Hoe heb je de club zien evolueren?

Ik heb veel zien veranderen. Vroeger stond Merksem niet op de kaart. Er werd getraind en je ging naar huis. Mooi om te zien hoe Michel Pradolini zoveel tijd steekt om de jongeren te helpen en te ondersteunen, op zowel de sociale als de sportieve manier samen. Als ik zie hoe er bv op huisbezoek wordt gegaan, en er kennis is van de situatie thuis, en hoe hard er wordt meegeleefd. Chapeau!

Nu staat City Pirates zeer sterk: zowel qua accommodatie, spelers als het maatschappelijke!Ik hoop dan ook dat City Pirates kan blijven groeien.

Heb je een tip voor jonge spelers?

Zoek het plezier op! Geld is absoluut niet het belangrijkste. Als je je niet amuseert op en naast het veld zal het niet lukken.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

City Pirates Antwerpen

Speeldag 13

Speeldag 13

Olympia Wijgmaal VS City Pirates om 15:00u Pastoor Bellonstraat 29, 3018 Wijgmaal

Hou dit in de gaten

Zaterdag 4 december 2021 om 20:00u Diner van 17:30 tot 19:00

City Pirates verloor met 1-2 thuis tegen Sporting Hasselt. Sporting Hasselt kreeg al na 7 …

Zaterdag 4 december 2021 om 20:00u Diner van 17:30 tot 19:00

Voor de verandering , voetbal op zaterdagmiddag voor de nationale reserven . Op bezoek bij …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV1229
2K Lyra-Lierse Berlaar1229
3K Londerzeel SK A1221
4S.C. Eendracht Aalst1220
5K. BOCHOLTER V.V. A1220
6BELISIA BILZEN SV A1219
7K Olympia SC Wijgmaal A1216
10RC HADES KIEWIT HASSELT A1216
11R. Cappellen F.C.1214
8SC City Pirates Antwerpen A1214
12SP. HASSELT A1214
9K Diegem Sport1214
13S.K. PEPINGEN-HALLE A1210
14K. BERCHEM SPORT 2004 A1210
15KSK TONGEREN A1210
16K.V.C. Houtvenne129

onze partners