Nationale Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Gelijkspel !!

Onze eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen bracht ons naar Diegem. Grote bouwplannen hebben ze daar maar de uitvoering van die plannen leken wat vertraging op te lopen, dat zou na de wedstrijd blijken. Over naar het voetbalgebeuren: Tibo en Paulin ondervonden nog wat last tijdens de opwarming, zij kwamen alvast niet in actie.

We hadden al enige kennis van onze tegenstander , in de voorbereiding hadden we ze ook al ontmoet . Wat wisten we er nog van : een ploeg die niet snel zijn voet terug trekt . Maar daar hadden we ons op ingesteld . Wat volgt is een eerste helft waarin stevig gebikkeld wordt , soms op de schreef en er ook wel eens over . Echte grote kansen krijgen beide ploegen niet bij mekaar gevoetbald in de eerste helft .

Bij het begin van de tweede helft krijgen we een onweersbui over ons heen en dat hadden onze spelers precies nodig , de toeschouwers iets minder . In de eerste vijf minuten zijn we er twee keer kort bij maar Loukili en Keith kunnen niet afronden . Diegem steekt ook regelmatig hun neus aan het venster maar scoren is er niet bij . Een boeiende en spannende tweede helft krijgen we te zien . De laatste vijf minuten wordt de spanning nog verhoogt , Diegem start een slotoffensief , komen er dichtbij maar niet voorbij onze doelman Yens die er voor zorgt dat de wedstrijd op 0 – 0 eindigt . Na zo ‘n wedstrijd onder die omstandigheden verlang je als speler naar een verkwikkende douche , helaas in de containerkleedkamer was het water nog niet aangesloten . Slechte punten voor de thuisploeg . Volgende vrijdag spelen we thuis de stadsderby tegen Berchem om 20 uur .

City Pirates : Yens Verheyen , Musa Kamara , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Amin Charif , Renzo Bosmans , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Mergim Behxheti , Paulin Mbala , Keith Groeneveld , Boro Misovic , Papa Sylla

Leo

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!