Nationale Reserven spelen gelijk

Nationale reserven : Gelijkspel !!

Onze eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen bracht ons naar Diegem. Grote bouwplannen hebben ze daar maar de uitvoering van die plannen leken wat vertraging op te lopen, dat zou na de wedstrijd blijken. Over naar het voetbalgebeuren: Tibo en Paulin ondervonden nog wat last tijdens de opwarming, zij kwamen alvast niet in actie.

We hadden al enige kennis van onze tegenstander , in de voorbereiding hadden we ze ook al ontmoet . Wat wisten we er nog van : een ploeg die niet snel zijn voet terug trekt . Maar daar hadden we ons op ingesteld . Wat volgt is een eerste helft waarin stevig gebikkeld wordt , soms op de schreef en er ook wel eens over . Echte grote kansen krijgen beide ploegen niet bij mekaar gevoetbald in de eerste helft .

Bij het begin van de tweede helft krijgen we een onweersbui over ons heen en dat hadden onze spelers precies nodig , de toeschouwers iets minder . In de eerste vijf minuten zijn we er twee keer kort bij maar Loukili en Keith kunnen niet afronden . Diegem steekt ook regelmatig hun neus aan het venster maar scoren is er niet bij . Een boeiende en spannende tweede helft krijgen we te zien . De laatste vijf minuten wordt de spanning nog verhoogt , Diegem start een slotoffensief , komen er dichtbij maar niet voorbij onze doelman Yens die er voor zorgt dat de wedstrijd op 0 – 0 eindigt . Na zo ‘n wedstrijd onder die omstandigheden verlang je als speler naar een verkwikkende douche , helaas in de containerkleedkamer was het water nog niet aangesloten . Slechte punten voor de thuisploeg . Volgende vrijdag spelen we thuis de stadsderby tegen Berchem om 20 uur .

City Pirates : Yens Verheyen , Musa Kamara , Mohamed Loukili , Levi Ryckaert , Jay Van Der Jonckheyd , Tibo Aerts , Jorn De Coster , Amin Charif , Renzo Bosmans , Marouane Ajouaou , Hicham Aïssa , Mergim Behxheti , Paulin Mbala , Keith Groeneveld , Boro Misovic , Papa Sylla

Leo

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!

Laatste Nieuwtjes

Volgende Wedstrijd

City Pirates

Speeldag 17

Speeldag 17

Diegem Sport VS City Pirates Zaterdag 29 Januari om 15:00u te Gemeent, Sportstadion/Terrein 1

Hou dit in de gaten

We kregen nog positief nieuws in deze eindejaarsperiode! De City Pirates Foundation werd erkend! We …

Club NXT versterkt partnership met City Pirates Al vier seizoenen lang organiseert Club NXT trainingssessies en talentdagen op …

Op zondag 16 januari zijn wij met een aantal piraten van Merksem naar het Fort …

Na een langere winterstop dan normaal wegens Corona nemen onze Pirates het komende zaterdag op …

Klassement eerste ploeg

#PloegMPTN
1Hoogstraten VV1638
2K Lyra-Lierse Berlaar1533
3S.C. Eendracht Aalst1630
4BELISIA BILZEN SV A1628
5K Londerzeel SK A1628
6K. BOCHOLTER V.V. A1623
7R. Cappellen F.C.1523
8SP. HASSELT A1621
9SC City Pirates Antwerpen A1620
10K Diegem Sport1620
11K Olympia SC Wijgmaal A1619
12K. BERCHEM SPORT 2004 A1617
13KSK TONGEREN A1617
14RC HADES KIEWIT HASSELT A1617
15S.K. PEPINGEN-HALLE A1611
16K.V.C. Houtvenne169

onze partners