City Pirates Dames Team

Dames winnen met 2-5!

Onze dames eerste ploeg (4de prov) ging met 2-5 gaan winnen op het veld van KFC Volh. Wintam. Onze dames begonnen sterk en stonden op het halfuur al 0-3 voor met 2 goals van Roumaysae Lafahmi en 1 goal van Shanti Jones. 0-3 werd ook de ruststand.

Na de rust scoorden Wintam 2 keer via Stephanie De Cauwer en Janne Hallez. Een minuut na de 2-3 was het wederom Roumaysae Lafahmi die City Pirates een geruststellendere voorsprong gaf: 2-4. In het slot van de partij legde Zina Bachar de eindstand vast: 2-5.Zo starten onze dames met 6 op 9 en bekleden ze de 6de plaats in het klassement. Volgende week zaterdag spelen ze thuis tegen SV Noorse

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is protected !!